Frankrig, Les Deux Alpes

Lejlighed

Residence Au Coeur des Ours

Fakta

Om Residence Au Coeur des Ours

150 meter fra liften i Les Deux Alpes finder du de moderne lejligheder i ægte hytte-stemning!

Her er alt, hvad du har brug for på skiferien – og med få minutters gang kan du være i centrum, hvor du finder restauranter, barer, supermarkeder og barer.

Moderne lejligheder

Au Coeur des Ours består af 28 moderne lejligheder i to hytter. Alle lejligheder er rummelige med plads til alt fra 2 til 8 personer. Den største lejlighed er 75 kvm – og der er altså masser af plads til familien, svigerfamilien og alle vennerne.

Alle lejligheder består af en stue med en dobbelt sovesofa, et veludstyret køkken, et badeværelse og en altan eller terrasse. Perfekt sted at slutte dagens udfoldesler på pisten med en kold øl!

Psst! Au Coeur des Ours betyder bogstaveligt talt "i bjørnenes hjerter", og det er ikke så underligt i betragtning af at Au Coeur des Ours ligger midt på bjerget – godt nok ikke omringet af bjørne, men af en hel vidunderlig natur.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Posthuset og ved turist kontoret. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi ses på skiferien til Les Deux Alpes!

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til shopping 300 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 400 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

Ingen slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Garage 35,- / week

Kæledyr (på forespørgsel) 46€ /week

Reception Ja

Skirum Ja

WiFi Ja

2-værelseslejlighed til 4 personer

2-værelseslejlighed til 4 personer. Lejligheden er på 40 kvm og består af et opholdsrum med 2 sovepladser, 1 soveværelse med dobbeltseng, badeværelse, køkken med ovn, microovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader m.m. Lejligheden har balkon eller terrasse.
Balkon/terrasse -Kogeplader -Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab – Wi-Fi (gratis)

3-værelseslejlighed til 6 personer

3-værelseslejlighed til 6 personer. Lejligheden er på 35 - 50 kvm og består af et opholdsrum med 2 sovepladser, 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med køjeseng eller 2 enkeltsenge, badeværelse, køkken med ovn, microovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader m.m. Lejligheden har balkon eller terrasse.
Balkon/terrasse - Kogeplader - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab – Wi-Fi (gratis)

4-værelseslejlighed til 8 personer

4-værelseslejlighed til 8 personer. Lejligheden er på 58 - 75 kvm og består af et opholdsrum med 2 sovepladser, 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med dobbeltseng/køjeseng eller 2 enkeltsenge, soveværelse med køjeseng/2 enkeltsenge, to badeværelser, køkken med ovn, microovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader m.m. Lejligheden har balkon eller terrasse.
Balkon/terrasse - Kogeplader -Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes