Frankrig, Les Deux Alpes

Lejlighed

Residence L'Alba

Fakta

Om Residence L'Alba

Drømmer du om ski-in/ski-out på skiferien? Så er du kommet til det rette sted. Toppet med lidt luksus kan du ikke ønske dig meget mere end det, du får i lejlighederne Residence L’Alba!

Endnu bedre er, at der kun er et par minutters gang til de nærmeste butikker og restauranter.

Lejlighederne på Résidence L'Alba

Lejlighederne er rummelige og moderne af høj standard. Lejlighederne varierer i størrelse, og de største lejligheder har plads til op til 10 personer.

Alle lejligheder har en opholdsstue med sofa og tv, et åbent køkken/stue med alt, hvad du behøver for at tilberede god mad. Derudover finder du et soveværelse med en dobbeltseng og mindst et badeværelse med badekar.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Posthuset og ved turist kontoret. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Team Danski ser frem til at byde dig, og dine medskiløbere, velkommen på skiferien til Les Deux Alpes!

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 50 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til shopping 300 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 400 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Kaffemaskine Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

Ingen slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Kæledyr (på forespørgsel) 46€ /week

Reception Ja

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi (mod betaling) 39€ /week


2-værelseslejlighed med kabine 4 personer

2-værelseslejlighed med kabine på ca. 50 m2, indrettet med køkken/opholdsrum, soveværelse med dobbeltseng, kabine med køjeseng, bad og toilet samt med balkon eller terrasse.
Kogeplader - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn – Køleskab - ovn - Kaffemaskine - TV  

3-værelseslejlighed 6 personer

3-værelseslejlighed på ca. 62 m2, indrettet med køkken/opholdsrum, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to køjesenge (4 sovepladser), bad og toilet samt med balkon eller terrasse.

Kogeplader - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn – Køleskab - ovn - Kaffemaskine - TV  

4-værelseslejlighed 6 personer

4-værelseslejlighed på ca. 86 m2, indrettet med køkken/opholdsrum, soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med to enkeltsenge i hver, to badeværelser samt balkon eller terrasse.


Kogeplader - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn – Køleskab - ovn - Kaffemaskine - TV


4-værelseslejlighed med kabine 8 personer

4-værelseslejlighed på ca. 102 m2, indrettet med køkken/opholdsrum, soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med to enkeltsenge i hver, kabine med køjeseng, to badeværelser samt balkon eller terrasse.Kogeplader - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn – Køleskab - ovn - Kaffemaskine - TV


5-værelseslejlighed med kabine 10 personer

5-værelseslejlighed med kabine på ca. 115 m2, indrettet med køkken/opholdsrum, to soveværelser med en dobbeltseng i hver, to soveværelser med to enkeltsenge i hver, kabine med køjeseng, to badeværelser samt balkon eller terrasse.Kogeplader - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn – Køleskab - ovn - Kaffemaskine - TV

AccommodationTypes