Tignes Sommer

Alpernes sportsmekka Aktiv sommer i Tignes

Tignes Sommer er Alpernes sportsparadis med cirka 20 gratis sommer aktiviteter og mere end 40 aktiviteter i alt for både børn og voksne! Det er den ultimative mulighed for en aktiv sommerferie med en bunke aktiviteter at vælge imellem: Spil golf på den højest beliggende golfbane i Europa, stå på ski på gletsjeren, kør downhill mountainbike, prøv rafting og en masse andet.

Sport- og wellnesscenter

Hvis du er mere til hygge, afslapning og wellness, er der også gode muligheder for det. Lige over for hotellet ligger både et stort sportscenter med blandt andet en klatrevæg, samt et wellnesscenter med sauna, dampbad og stor fitnessafdeling. Her er også et 25 meter træningsbassin samt et bassin med en stor vandrutsjebane – perfekt til både små og store vandhunde. Dit Tignes Sommer aktivitetskort giver to adgange pr. uge til wellnesscentret og poolen.

Masser af aktiviteter

Tignes Sommer byder blandt andet på sommerskiløb, beachvolley, trampoliner, mountainbikepark og vandaktiviteter. Få trænet højdemeter, hygget med familien og meget mere. Der er 20 gratis aktiviteter og mere end 40 aktiviteter i alt for både små og store.

"Min familie og jeg besøgte Tignes i Frankrig i sommerferien 2014 og boede på Hotel l’Arbina. Vi havde en fantastisk aktiv sommerferie sammen hele familien, og vores 2 drenge på 10 og 12 år nød de mange aktiviteter, Tignes har at byde på." - Iben, gæst 2014

Læs meget mere om en aktiv sommer i Tignes - Klik her.