Frankrig, Tignes

Lejlighed

Apartment Le Nevada

Fakta

Om Apartment Le Nevada

Lejlighederne Le Nevada er nybyggede chalet-lejligheder fra år 2005, beliggende i hovedgaden i Val Claret - med under 150 meter til og lækkert wellness-område.

Komplekset er bygget i træ og sten og er altså utrolig charmerende. Desuden er der reception, bar og et meget flot wellness-område med swimmingpool og jacuzzi. Med andre ord er der altså alt, du har brug for på skiferien, her.

Perfekte til den store familie eller gruppe

Lejlighederne Le Nevada er til 6-10 personer. De er store og alle med toilet og bruser, balkon samt meget veludstyret køkken. Her er der altså plads til et spil kort om aftenen, hyggelige samtaler rundt om bordet og gode grin.

Kun 100 meter fra pisten

Når du bor i de charmerende lejligheder Le Nevada, så bor du kun 100 meter fra pisten. Du er altså hurtigt på ski i det store område i Tignes! Men den lækre beliggenhed tæt på pisten betyder også, at du let kan svinge forbi lejligheden i løbet af dagen, hvis du vil hjem og spise frokost eller måske få et lille hvil.

Lækkert wellness-område

Er benene ømme efter en dag på ski? Så er det heldigt, at lejlighederne Le Nevada har et lækkert wellness område, hvor du kan slappe af i pool, sauna, tyrkisk bad eller jacuzzi. Mulighederne er altså mange for at få løsnet de ømme ben op og ikke mindst at få slappet 100 % af.
Få den bedste tid på skiferien med Danski til Tignes i lejlighederne Le Nevada.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turist kontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Transferbussen stopper kun et sted i Tignes Le Lac, parkeringen ved Turistkontoret, og et sted i Tignes Val Claret, ved den store busholdeplads. Der kan derfor være 100-550 meter ud til din indkvartering. Guiderne vil selvfølgelig guide jer i den rigtige retning.

Afstande

Afstand til piste 250 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 25 m

Afstand til skibus 150 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Dampbad Ja

Garage 60€/week

Jacuzzi Ja

Kæledyr (på forespørgsel) 75€ /week

Parkering (mod betaling) 70€ /week

Reception Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

SwimmingPool: Ja

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

3-vær. Lejlighed

Til maksimum 6 pers. Et værelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge og stue/opholdsrum. Køkken og dusch/wc  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Miniovn - Ovn – Køleskab –Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 
 

4-vær. Lejlighed

Til maksimum 8 pers. Et soveværelse med dobbeltseng, to værelser med to enkeltsenge og stue/opholdsrum med to sengepladser. Køkken og dusch/wc.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Miniovn - Ovn – Køleskab –Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

5-vær. Lejlighed

Til maksimum 10 pers. To soveværelser med dobbeltseng, to værelser med to enkeltsenge og stue/opholdsrum med to sengepladser. Køkken og dusch/wc.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Miniovn - Ovn – Køleskab –Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes