Frankrig, Tignes

Hotel

Chalet Montana Airelles

Fakta

Om Chalet Montana Airelles

De klassiske franske chaletlejligheder Chalet Montana Airelles ligger lige i centrum af Tignes, og de byder blandt andet på et lækkert spa-område.

Kan du godt lide den nordiske hyttestemning, men er du mere til Alpernes skiløb og luksus på din skiferie?Så læs lige med her. De lækre Chaletlejligheder, Montana Airelles er bygget i klassisk, fransk stil med bjælker og sten kombineret.Her får alt, du skal brug for at få en vellykket skiferie og mere til.

Moderne luksus chaletlejligheder

Chaletlejlighederne er alle moderne indrettede med køkkener, komfortable træmøbler, pejs, sauna og jacuzzi kar.Du får med andre ord luksus fra ende til anden. Særligt er de velegnede til familier, der leder efter en samlet pakkeløsning.

Spaområde og minimarked 

Nyd eftermiddagen i spa-området på Hotel Village Montana, der er søsterhotellet små 150 meter væk. Her kan du hoppe i swimmingpoolen eller forkæle dig selv i wellness-afdelingen.Selv samme sted ligger et lille minimarked, hvor du kan handle.Er der ikke gemt noget indre kok i dig, kan du også bare lægge vejen fordi Hotel Village Montanas 4 forskellige restauranter; en gastronomisk, en traditionel fransk, et pizzaria og en savoyard restaurant.

Lige ved pisten

De hyggelige Montana Airelles lejligheder ligger lige ved pisten i Tignes, så du nemt kan være blandt de første på pisten. Den franske skiskole ligger ikke mere end 200 meter fra hotellet, lige som skibørnehaven også kun er 400 meter væk.Danski glæder sig til at se dig på årets skiferie til Tignes på Chalet Montana Airelles.

Afstande

Afstand til piste 10 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 250 m

Afstand til shopping 350 m

Afstand til skibus 170 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Jacuzzi Ja

Parkering (mod betaling) 80€/week per car

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Slutrengøring undtagen køkken Ja

Vis mere

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

4 værelser 8 personer

4 vær. kabine til 8 personer, ca. 100 kvm. Lejligheden består af 3 soveværelser med enten en dobbeltseng eller enkeltsenge samt en alkove/kabine med køjeseng til 2 personer, dvs der er ingen opredning i stuen. Der er 2-3 toiletter og 2 badeværelser samt et badeværelse med jaquzzi. Lejligheden har også sin egen sauna. Lejligheden har et stort køkkenalrum, som har et fuldt udstyret køkken, sofa, lænestole, tv, pejs og balkon. Der er gratis wi-fi i hele lejligheden.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer –Mikrobølgeovn - Ovn –Køleskab - Håndklæder -Brødrister -TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes