Frankrig, Tignes

Hotel

Chalethotel L'Aigle

Halvpension

Fakta

Om Chalethotel L'Aigle

Velkommen til Tignes og Chalethotel L’Aigle. Her bor du kun fem minutter fra pisten, så du er hurtigt og nemt på ski i det store og populære skiområde!

Lad os sige det sådan: Her er beliggenheden til 5 stjerner! Inden for fem minutter rammer du både centrum, liften og pisten.

Beliggenhed

Chalethotel L’Aigle er det perfekte sted for ivrige skiløbere! Hotellet ligger lige ved den første rundkørsel, når du kommer til Tignes le Lac og kun en spytklat fra pisterne. Det er altså nemt at være en af de første i skilifterne om morgenen – og også nemt at komme hjem, når dagens skidag er slut, uanset om den slutter på pisten eller i baren.

Hotel med wellness

Hotellet er generelt moderne og lækkert indrettet - både på værelserne og i fællesområderne. På Chalethotel L’Aigle kan du efter dagens skiløb enten gå i baren eller hoppe i det lille wellness område med pool og sauna. Derudover finder du en hyggelig restaurant, solterrasse (med liggestole – what's not to like?) og lækre værelser.

Apropos værelser, så er de indrettet med eget badeværelse, de fleste med balkoner (husk at booke med balkon, hvis dette ønske), skøn udsigt over bjergene og alt, hvad du ellers har brug for på skiferien. På hotellet er der 21 værelser og 42 senge. Det er altså ikke et stort hotel, hvilket blot gør det endnu hyggeligere og mere hjemligt.

Skiferie med halvpension

Når du bor her, er det kun din frokost og snacks i løbet af dagen, du skal tænke på. Hver morgen kan du nemlig sætte dig til rette i hotellets restaurant og nyde en god morgenmad. Her er der garanti for at blive mæt og klar til dagens skiløb! Når du kommer hjem fra dagens skiløb, sætter du dig til rette og nyder en god 3-retters menu, og så kan du gå glad, mæt og træt i seng.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turist kontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen i Tinges på Chalethotel L’Aigle.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 350 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til skibus 300 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Lounge Ja

Parkering (mod betaling) 80€ pr. week

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

SwimmingPool Ja

Wellness Ja

Vis mere

WiFi i lobby: Ja

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse med balkon til to personer med en dobbeltseng eller to adskilte senge, der er plads til begge dele. Husk ved booking at oplyse, hvordan sengene skal stå. Badeværelse med kar/brus og toilet. Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet

Dobbeltværelse


Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng eller to adskilte senge, der er plads til begge dele. Husk ved booking at oplyse, hvordan sengene skal stå. Badeværelse med kar/brus og toilet.
Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet

AccommodationTypes