Frankrig, Tignes

Hotel

Danski Klubhotel l'Arbina

Inkl. 6 dages liftkort

Inkl. halvpension

Inkl. transfer

Rejsende 2 voksne
Transport Fly, Kastrup
Ankomstdato 15.02.2020
Hjemrejsedato 22.02.2020

Vælg afgang fra Kastrup 15 feb

Vælg værelser

15 feb
29 feb
21 mar
4 apr
11 apr

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med enten brusebad eller badekar og et toilet. Værelset har vindue mod nord eller syd.

 • TV
 • Babyseng
 • WiFi i værelse
 • Bruser
 • Toilet
15 feb
29 feb
21 mar
4 apr
11 apr

Alternativ 2

1 x Dobbeltværelse med balkon (2 personer)

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset er beliggende på 3. etage med balkon mod syd, hvorfra der er udsigt mod søen.

 • TV
 • Babyseng
 • WiFi i værelse
 • Bruser
 • Toilet
15 feb
29 feb
21 mar
4 apr
11 apr

Alternativ 3

1 x Dobbeltværelse, Kat B (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • TV
 • Babyseng
 • WiFi i værelse
 • Bruser
 • Toilet
15 feb
29 feb
21 mar
4 apr
11 apr
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Fakta

Om Danski Klubhotel l'Arbina

Med den absolut bedste beliggenhed i Tignes tilbyder vi dette hotel, der oser af alpehygge!

L’Arbina er et af vores egne Danski Klubhoteller, som vi driver med eget personale hele vejen rundt. Her er altså et hotel, hvor vi med stolthed selv kan stå inde for kvaliteten.

Tillad os med det samme at sige det uden omsvøb: Danski Klubhotel l'Arbina er et ældre hotel! Det er lidt slidt rundt i hjørnerne, men det glemmer I altså fuldstændig, når I ser udsigten fra hotellet. 

Tignes har det helt store panoramalærred rullet på plads med Alpernes majestætiske toppe som et naturligt amfiteater. Og midt i det hele ligger l’Arbina helt centralt i byen for foden af pisten ved hovedliften.

I hjertet af Tignes

Hotel l’Arbina ligger midt på torvet i Tignes le Lac. På den anden side af torvet, 30 skridt og en spytklat fra hotellet, starter pisten.

På torvet er der ofte hyggelige franske markeder, hvor der sælges lokale specialiteter af den velsmagende slags. 

Mere centralt kan det ikke blive, både i forhold til bylivet og piste-suset.

Badet i sol

Udsigten fra hotellet er fantastisk. Særligt på den store panoramaterrasse på første sals niveau sidder I perfekt placeret for solens bane, bjerge og pister.

I gadeplan findes brasseriet, hvor de lokale skiinstruktører indtager såvel morgenkaffen som pizzaen til frokost. Fra indgangen til hotellet i gadeniveau går man op til receptionen på 1. sal, hvor den hyggelige restaurant, baren og panoramaterrassen også er placeret.

Skiferie med halvpension

Vores koncept er enkelt: Du skal spise godt, og der er tænkt på, at du har stået på ski en hel dag. Hver dag serveres der en solid og velsmagende morgenmadsbuffet, og vores kokke kreerer hver aften en solid 3-retters aftenmenu. Al spisning foregår i restauranten.

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften under hele din skiferie.

Til afterski og efter middagen tilbyder bartenderne en god kop kaffe, spændende drinks, vin, øl og vand i hotellets bar.

Afrejse og ankomst

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på.

Til gæster, der ankommer senere på dagen, byder vi på suppe og brød i tidsrummet 22.30-00.00

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 17€ for voksne og 9€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30.

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.

Værelser

Gennemgående er interiørets stil tydeligt alpin med træpaneler i den rustikke genre, der giver lune og hygge.

Nu er l’Arbina er som sagt lidt af en ældre dame, og pladsen på værelserne kan måske synes lidt trang i forhold til vore dages vaner. Værelserne er små, men de er pæne, rene og hyggelige. 

Desuden handler en skiferie jo også primært om at bruge tiden i fællesskab med dejligt samvær og sjov i sneen og på pisten.

Fællesarealer

Restauranten ligger langs med panoramaterrassen, og der er naturligvis udeservering fra baren lige så snart der er den mindste mulighed for det. I stolene og udesofa-arrangementerne er der sørget for tæpper så man kan nyde solen uden at fryse for meget. 

Baren ligger i den modsatte ende, bag ved receptionen, og vender så at væk fra pisterne. Barområdet er et loungeagtigt område, som er lidt en hygge-hule, hvor de fleste trækker ind, hvis vejret ikke arter sig til ophold på terrassen. 

I hotellets nederste etage finder I ski- og støvlerum ved siden af indgangen. Det er også i nederste etage, at I finder wellnessområdet, hvor der er dampbad, sauna, en lækker opvarmet spapool samt et hyggeligt afslapningsområde.

Kuk i GPS’en

Vi har haft tilbagemeldinger om navigations-udfordringer hos gæster, der kører i egen bil hertil. Det er som om, nogle GPS’er gerne vil finde frem til l’Arbina og andre ikke er så gode til det.

Du kan forsøge at indtaste adressen "Promenade du Tovière". De helt eksakte koordinater er: 45°28'07.9"N 6°54'29.7"E.

Ikke alle GPS'er er lige samarbejdsvillige, så her er lidt kørselshjælp: Ved ankomst til Tignes le Lac kører du ind i rundkørslen. Her kører du venstre om P-huset og følger vejen rundt. Der er butikker og hoteller på begge sider af vejen. Vores hotel ligger lige efter svinget på venstre side. Hvis du kører efter GPS, skal du blot taste Tignes. Undgå i øvrigt at køre over lukkede bjergpas som Mont Blanc. Derfor kan det være en god idé at kontrollere, at GPS´en sender jer via Albertville.

Parkeringsforhold

I Tignes er parkeringsvagterne strikse, og generelt er parkering på gaden kun tilladt i meget kort tid ad gangen. Altså, hvad vi vil kalde en standsning herhjemme. 

Der er mulighed for parkering i det nærliggende parkeringshus mod betaling - det er en god ide at booke på forhånd. De nærmeste P-huse er P-hus 2 og P-hus 3. 

Man kan booke parkering her https://en.tignes.net/holidays/booking/online-car-parks. Vær dog opmærksom på, at siden her først bliver opdateret, når vintersæsonen nærmer sig. Såfremt linket ikke virker, er I naturligvis meget velkomne til at skrive eller ringe til os på 86 800 600, så vi kan hjælpe.      

Et ophold på Danski Klubhotel l’Arbina er

 • Enestående placering midt i det hele
 • Danskdrevet med vores eget personale
 • En solterrasse, de andre hoteller drømmer om 
 • Lækker halvpension 
 • Masser af hygge og samvær
Vi glæder os til at byde jer velkommen til en enestående skiferie i Tignes!

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 50 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 75 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Nej

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Minimarked Nej

Faciliteter

Babyseng Ja

Bruser Ja

Dampbad Ja

Halvpension Ja

Hotel Ja

Jacuzzi Ja

Vis mere

Lounge: Ja

Pejs: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

Toilet: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

WiFi i værelse: Ja

Enkeltværelse med balkon med mulighed for én ekstra opredning

Enkeltværelse til en person med en enkeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset er beliggende på 3. etage mod syd, hvorfra der er udsigt til søen fra balkonen. I værelset er der mulighed for at lave én ekstra opredning, så der kan sove to personer.
Balkon -  Sengelinned –Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)


Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med enten brusebad eller badekar og et toilet. Værelset har vindue mod nord eller syd. 
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)
 

Dobbeltværelse, Kategori B

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset ligger i stueplan og har vindue mod øst - altså ud mod gaden. Der kan derfor forekomme larm fra gaden.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)
 

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset er beliggende på 3. etage med balkon mod syd, hvorfra der er udsigt mod søen.
Balkon -  Sengelinned –Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)


3-sengsværelse med balkon og mulighed for én ekstra opredning

Værelse til tre personer med tre senge samt mulighed for én ekstra opredning, så der kan sove fire personer i værelset. Vær dog opmærksom på, at opredningen er i en skuffe. Værelset har desuden et badeværelse med badekar og et toilet. Værelset vender mod syd, så fra fra balkonen er der udsigt til søen.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Toilet – Håndklæder –Wi-Fi (gratis)

 
3-sengsværelse

Værelse til tre personer med tre senge samt et badeværelse med badekar og toilet. Værelset vender mod syd med udsigt mod søen. 
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)
 

3-sengsværelse med mulighed for én ekstra opredning

Værelse til tre personer med tre senge samt mulighed for én ekstra opredning, så der kan sove fire personer i værelset. Vær opmærksom på, at opredningen er i en skuffe. Værelset har desuden et badeværelse med badekar og et toilet. Værelset vender mod syd med udsigt mod søen. 
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)
 

3-sengsværelse, Kategori B

Værelse til tre personer med en dobbeltseng samt en enkeltseng. Værelset har desuden et badeværelse med badekar og toilet. Værelset ligger i stueplan og har vindue mod syd , så der kan forekomme larm fra gaden.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)
 

4--sengsværelse med to separate senge og én køje

Værelse til fire personer med to senge samt en køjeseng. Værelset har desuden et badeværelse med badekar og toilet. Værelset er beliggende på 2. etage med vindue mod syd, hvorfra der er udsigt til søen. 
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)
 

4-sengsværelse med balkon, en dobbeltseng og en køjeseng

Værelse til fire personer med en dobbeltseng og en køjeseng. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset er beliggende på 3. etage og vender mod syd, så fra fra balkonen er der udsigt til søen.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi(gratis)

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 15.02.2020 - 17:40 - Copenhagen
Ankomst 15.02.2020 - 20:25 - Grenoble
Rejsetid 2:45
Flynr. DX664
Terminal Oplyses senere
Flyselskab

Hjemrejse

Afrejse 22.02.2020 - 18:10 - Grenoble
Ankomst 22.02.2020 - 20:55 - Copenhagen
Rejsetid 2:45
Flynr. DX665
Terminal Oplyses senere
Flyselskab

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 15 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og ikke måle mere end 50 x 40 x 23 centimeter. Børn under 2 år må i alt medbringe 5 kg håndbagage og én barnevogn eller klapvogn i en godkendt Airshells-taske. Det er ikke muligt at betale for overvægt - overskydende bagage skal efterlades. 


 


Skitransport 
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må til sammen maksimalt veje 12 kg.  


Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske.  Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. DAT accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


 


ABS Lavinerygsæk  
DAT tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Der kræves ikke yderligere specialgodkendelse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


 


Bestil siddeplads i flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 60 dage og frem til 48 timer før afgang. Du kan bestille din siddeplads ved at klikke her. Du skal logge ind med dit bookingnummer, som du finder på dit rejsebevis.


 


Mad ombord på flyet 
Når du flyver med DAT, kan du tilkøbe et lille udvalg og snacks og drikkevarer ombord på flyet. Det er også muligt at tilkøbe en kylling/bacon sandwich tur-retur for 159,00 kr. Dette skal bestilles senest otte dage inden afrejse ved at ringe til Danski på telefon 86 800 600. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal kuverter til rådighed, og at det kun gælder på fly fra Billund og Aalborg.


 


Check-in  
Self-service check-in i automaterne i lufthavnen er muligt for alle. Du skal vælge DAT og følge instruktionerne på skærmen. 

AccommodationTypes