Frankrig, Tignes

Hotel

Hotel L'Aigle du Montana

Inkl. 6 dages liftkort

Inkl. halvpension

inkl. transfer

Vælg rejsende 2 voksne
Transport Fly, Kastrup
Ankomstdato 23.12.2023
Hjemrejsedato 30.12.2023

Vælg værelser

23 dec
6 jan
13 jan
20 jan
10 feb

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse med balkon og udsigt mod bjerget (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • Pengeskab
 • TV
 • Føntørrer
 • WiFi i værelse
 • Bruser
 • Toilet
23 dec
6 jan
13 jan
20 jan
10 feb

Alternativ 2

1 x Superior dubbelrum med balkong och utsikt mot bergen (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • Pengeskab
 • TV
 • Føntørrer
 • WiFi i værelse
 • Bruser
 • Toilet
23 dec
6 jan
13 jan
20 jan
10 feb

Alternativ 3

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • Pengeskab
 • TV
 • Føntørrer
 • WiFi i værelse
 • Bruser
 • Toilet
23 dec
6 jan
13 jan
20 jan
10 feb
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Alternativ 4

1 x Dobbeltværelse med balkon (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • Pengeskab
 • TV
 • Føntørrer
 • WiFi i værelse
 • Bruser
 • Toilet
23 dec
6 jan
13 jan
20 jan
10 feb
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Fakta

Om Hotel L'Aigle du Montana

Velkommen til Tignes og Hotel L’Aigle du Montana. Her bor du kun fem minutter fra pisten, så du er hurtigt og nemt på ski i det store og populære skiområde!

Lad os sige det sådan: Her er beliggenheden til 5 stjerner! Inden for fem minutter rammer du både centrum, liften og pisten. Du bliver heller ikke snydt for følelsen af ægte fransk alpe-stemning på hotellet – som endda bliver renoveret til sæsonen 2023/2024.

Beliggenhed

Hotel L’Aigle du Montana er det perfekte sted for ivrige skiløbere! Hotellet ligger lige ved den første rundkørsel, når du kommer til Tignes Le Lac og kun en spytklat fra pisterne. Det er altså nemt at være en af de første i skiliften om morgenen – og også nemt at komme hjem, når dagens skiløb er slut, uanset om det slutter på pisten eller i baren.

Hotel med wellness

Hotellet er generelt moderne og lækkert indrettet - både på værelserne og i fællesområderne. På Hotel L’Aigle du Montana kan du efter dagens skiløb enten gå i baren eller hoppe i det lille wellness område med pool og sauna. Derudover finder du en hyggelig restaurant, solterrasse (med liggestole – what's not to like?) og lækre værelser.

Værelserne

Apropos værelser, så er de indrettet med eget badeværelse, de fleste med balkoner (husk at booke med balkon, hvis dette ønskes), skøn udsigt over bjergene og alt, hvad du ellers har brug for på skiferien. På hotellet er der 21 værelser og 42 senge. Det er altså ikke et stort hotel, hvilket blot gør det endnu hyggeligere og mere hjemligt.

Skiferie med halvpension

Når du bor her, er det kun din frokost og snacks i løbet af dagen, du skal tænke på. Hver morgen kan du nemlig sætte dig til rette i hotellets restaurant og nyde en god morgenmad. Her er der garanti for at blive mæt og klar til dagens skiløb! Når du kommer hjem fra dagens skiløb, sætter du dig igen til rette og nyder en god 3-retters menu, og så kan du gå glad, mæt og træt i seng.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turistkontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen i Tignes på Hotel L’Aigle du Montana.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 350 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til skibus 300 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Lounge Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

SwimmingPool Ja

Wellness Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse

Mindre dobbeltværelse på ca. 17m2 med enten en dobbeltseng (160cm) eller 2 enkeltsenge (2x80cm). Værelset har eget bad med brus og toilet. Herudover minibar og tv.

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse med en 180x200cm eller en 140x190cm dobbeltseng. Der kan også laves enkeltsenge. Værelset har eget bad med brus og toilet. Herudover privat altan, minibar og tv. Der er mulighed for plads til en babyseng.

Dobbeltværelse med balkon og udsigt mod bjerget

Sydvendt dobbeltværelse med udsigt til bjerget. Værelset har en 180x200cm eller en 140x190cm dobbeltseng. Der kan også laves enkeltsenge. Værelset har eget bad med brus og toilet. Herudover en privat altan, minibar og tv.

Dobbeltværelse Superior med balkon og udsigt mod bjerget

Sydvestvendt værelse med udsigt til bjerget. Værelset har en 180x200cm dobbeltseng eller 2 enkeltsenge og herudover et lille siddeområde. Værelset har desuden eget bad med brus og toilet. Herudover en privat altan, minibar og tv.

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 23.12.2023 - 13:30 - København
Ankomst 23.12.2023 - 15:35 - Lyon
Rejsetid 2:05
Flynr. D89712
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Hjemrejse

Afrejse 30.12.2023 - 16:35 - Lyon
Ankomst 30.12.2023 - 18:40 - København
Rejsetid 2:05
Flynr. D89713
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 10 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 5 kg og ingen håndbagage.  


Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn eller barnevogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen/barnevognen, og klapvognen/barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader. 


Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  


Norwegian accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


ABS Lavinerygsæk 
Norwegian tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 


Check-in  
Check-in i lufthavnen er mulig for alle gæster.  

AccommodationTypes