Frankrig, Tignes

Hotel

Residence Inter-Résidences

Fakta

Om Residence Inter-Résidences

I hjertet af Tignes finder du de charmerende lejligheder Residence Inter-Résidences, og her er der masser af plads til både store og små skiløbere.

Når man tager på skiferie til Tignes, så kommer man nok ikke til at tilbringe meget tid i lejlighederne. Skiløbet i Tignes er jo fantastisk! Men hvis du en dag er lidt træt, vil før hjem fra pisterne eller om aftenen blot vil læne dig tilbage, så er lejlighederne Residence Inter-Résidences det perfekte sted! Her kan du enten hygge med et spil kort i lejligheden eller hoppe ned i saunaen eller den opvarmede pool - især sidstnævnte er populær blandt de yngste medlemmer i familien.

250 meter til den nærmeste lift 


Selvom lejlighederne er charmerende, så er det jo skiløbet man gerne vil ud og opleve. Det bedste ved Residence Inter-Résidences er, at de ligger utrolig tæt på liften og pisten! Faktisk er der kun 250 meter til den nærmeste lift. Du er altså lynhurtigt oppe i det store skiterræn hver morgen - bedre bliver det ikke!

Nyrenoverede lejligheder


Residence Inter-Résidences gennem gik i 2008 en stor renovering, men der er stadig en hyggelig charme i lejlighederne. Alle lejligheder har bad, toilet og køkken. Derudover har flere af lejlighederne balkon, hvor du kan nyde den sidste friske alpeluft - eller lufte skitøjet.
Få den bedste tid i Tignes med Danski i lejlighederne Residence Inter-Résidences.

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Nej

Mad og drikke

Bar Nej

Restaurant Nej

Minimarked Nej

Faciliteter

Elkedel Ja

Håndklæder Ja

Kaffemaskine Ja

Komfur Ja

Køleskab Ja

Mikroovn Ja

Vis mere

Opvaskemaskine: Ja

Sauna: Ja

Sengelinned: Ja

Slutrengøring: Ja

SwimmingPool: Ja

Lejlighed 1-værelses 3 personer

Studio lejlighed til 2-3 personer på ca. 16 m². Der er opholdsrum med 2 sovepladser + en træk-ud seng. Der er badeværelse med badekar og toilet. Et mindre køkken.  
Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Mikrobølgeovn – Køleskab - Håndklæder -TV - Elkedel 

Lejlighed 1-værelses 4 personer

Studio lejlighed med kabine til 4 personer på ca. 26 m². Der er opholdsrum med 2 sovepladser samt en kabine med køjeseng. Der er badeværelse med badekar og toilet. Et mindre køkken med køleskab, 2-pladet komfur, mikroovn med grill + balkon.  
Balkon- Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Mikrobølgeovn – Køleskab - Håndklæder -
TV -Elkedel

AccommodationTypes