Frankrig, Tignes

Lejlighed

Residence Le Rond Point des Pistes

Fakta

Om Residence Le Rond Point des Pistes

I Tignes finder Residence Le Rond Des Pistes, som kun ligger lige ved pisten, indkøbsmuligheder og barer - det bliver næsten ikke mere bekvemt.

Overvejer du at tage på ski i franske Tignes denne vinter, og vil du gerne bo i en lejlighed tæt på det hele? Så har vi indkvarteringen til dig lige her. Residence Le Rond Des Pistes ligger som navnet antyder et stenkast fra pisten, i Tignes Val Claret. 

Gletscher skiløb

Bygningen er løbende blevet renoveret hen over årene, så de fremstår fine og har de mest nødvendige faciliteter, du måtte få brug for under din skiferie i Tignes. Når du går ud af døren, støder du på to stolelifter, som er klar til at tage dig op i det store skiområde. Vil du prøve kræfter med gletscher skiløb, så er der ikke langt til Grande Motte Gletscheren. Liften der tager dig dertil ligger næsten lige udenfor døren. Det er bare at klikke skiene på og komme afsted! 

Central beliggenhed

Indkøbsmuligheder, restauranter og barer ligger indenfor en radius af maksimalt 300 meter, så beliggenheden kunne ikke være meget bedre. Lige bagved lejlighedskomplekset er der en elevator, der tager jer op til byens hovedgade, hvor vores afterski sted Saloon Bar også ligger - her er du sikker på en fest hver dag, når pisterne lukker!
Vi glæder os til at se jer i skønne Tignes! 

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 50 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 0 m

Afstand til skileje 50 m

Værelset

Miniovn Ja

Sengelinned Ja

Komfur Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Reception Ja

Skirum Ja

2-vær. lejlighed (max. 4 pers.)

Indeholder et soveværelse, et køkken/opholdsrum med opredning til 2 personer og et badeværelse.  
Sengelinned -Kogeplade - Miniovn
 

2-vær. lejlighed m. kabine (max. 6 pers.)

Lejlighed på ca. 30 m2, indrettet med et soveværelse eller en mezzanin med to eller tre sovepladser, kabine med to sovepladser, opholdsrum med en eller to sovepladser, mindre køkken, og dusch/wc.  
Sengelinned -Kogeplade - Miniovn
 

3-vær. lejlighed (max 6 pers.)

Lejlighed på ca. 40 m2, indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng, en kabine med køjeseng eller to enkeltsenge, opholdsrum med to sovepladser, mindre køkken, samt dusch/wc.  
Sengelinned -Kogeplade – Miniovn
 

3-vær. lejlighed m. kabine (max. 8 pers.)

Indeholder kabine og opholdsrum med soveplads, et soveværelse, dusch/wc og køkken.  
Sengelinned -Kogeplade – Miniovn
 

Studio (max. 2 pers.)

1-værelses lejlighed på ca. 13m2 med plads til 2 personer, indrettet med dobbelt fold-ud seng eller to enkeltsenge, mindre køkken og dusch/wc.
Sengelinned -Kogeplade – Miniovn

 

Studio (max. 4 pers.)

1-værelses lejlighed på ca. 19 m2 til 4 personer. Indrettet med to sovepladser i gangen, to sovepladser i opholdsrummet, mindre køkken og dusch/wc.  
Sengelinned -Kogeplade – Miniovn
 

Studio m. kabine (max. 4 pers.)

1-værelses lejlighed på ca. 21 m2, indrettet med en kabine med to sovepladser, opholdsrum med to sovepladser, mindre køkken og dusch/wc.  
Sengelinned -Kogeplade – Miniovn

AccommodationTypes