Frankrig, Val d'Isere

Hotel

Danski Klubhotel Le Fjord

Halvpension

Inkl. transfer

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Danski Klubhotel Le Fjord

Danskis eget Klubhotel Le Fjord i Val d'Isere sørger for de hyggelige rammer til skiferien - du får blandt andet dejlig halvpension, skøn stemning og central beliggenhed.

Velkommen til Val d'Isere og Danski Klubhotel Le Fjord.

Hotel Le Fjord ligger i hjertet af Val d'Isere, faktisk midt på hovedgaden, og der er mindre end 150 meter til centrum. Endnu bedre er, at der også kun er en lille gåtur til liften og pisten – begge dele finder du nemlig cirka 500 meter fra hotellet. 

Men er du ikke lige frisk på en gåtur fra morgenstunden, går der en skibus stort set ude foran hotellet. Du er altså hver dag hurtig og nemt på ski i det store skiområde. 

Den helt særlige Danski-stemning

På hotellet finder du 21 charmerende værelser, så det er ikke noget stort hotel. Noget andet er, at Le Fjord ikke er spritnyt. Navnet Val d’Isère har hos mange skiløbere et skær af glamour og luksus, men Le Fjord er et hotel, der hverken kan eller vil leve op til den opfattelse. Det er en ældre dame, vi har med at gøre her. Eller skulle vi måske sige, at hun er ældet med ynde?

Det giver alligevel unikke rammer for den helt særlige og hyggelige klubstemning, som du kun finder på vores Danski Klubhoteller, og som du naturligvis også finder her i Val d'Isere.

Noget af det, vores gæster holder mest af ved vores egne små hoteller, er at man “ligesom kommer hinanden ved,” som man siger det. Og det gør vi altså her på Hotel Le Fjord. Stedet er ikke stort, det er måske ikke topmoderne, men til gengæld er der atmosfære, charme og plads til alle.

Generelt for Danskis egne klubhoteller gælder det, at de drives med dansk personale, entusiastiske kokke og naturligvis søde og kompetente danske guider, der sørger for at jeres skiferie bliver den bedste tid.

Spil og hygge i loungen

Der er altid mulighed for at slappe af i hotellets lounge med sofaer og hyggehjørne. Her finder du nogle brætspil, så spille-generne i alle aldre kan blive stillet. Du kan naturligvis også læne dig lidt tilbage og dele dagens billeder fra pisterne med vennerne og familien derhjemme via det gratis internet. 

Der er i øvrigt gratis internet over hele hotellet. Dog skal vi gøre opmærksom på, at hastigheden på forbindelsen kan være svingende. Vi er i Alperne, og infrastrukturen kan forårsage “klumper” i forsyningen.

Skiløb og sauna

Du kender måske følelsen af en lidt øm og træt krop efter et par dage på ski. Bare rolig, den klarer vi!  
I underetagen har vi et lille område, hvor du finder du en sauna, som kan give dig varme i musklerne og løsnet lidt op. Du er således klar til endnu en dag på ski i det store skiområde med mere end 300 pistekilometer.

Skiferie med halvpension

Når du bor på Danski Klubhotel Le Fjord, er alle ophold med halvpension. 

Efter dagens skiløb kan du i hotellets lille bar købe en kold øl, et glas vin eller eventuelt en Aperol Spritz, inden du sætter dig til bords og nyder aftenens menu. Vi har ikke den største restaurant, og du vil komme til at sidde tæt med naboen. Stemningen er hyggelig og uformel, og heldigvis elsker alle vores gæster skiløb, så emnet for samtalerne er oplagt. Det skal siges, at akustikken i restauranten til tider kan opleves som ikke optimal, når snakken går meget livligt.  

Konceptet er enkelt: Du skal spise godt, og der er tænkt på, at du har stået på ski en hel dag. Hver dag serveres der en solid og velsmagende morgenmadsbuffet, og vores kokke kreerer hver aften en solid 3-retters aftenmenu.

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften under hele din skiferie.

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der til de tidligt ankomne gæster blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på. Til gæster, der ankommer med det sene fly, byder vi på suppe og brød.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en lækker morgenbuffet. Prisen er 125 kroner for voksne og 60 kroner for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30.

På afrejsedagen vil det sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten, men der vil være mulighed for at købe en sandwich, som I kan få med til rejsen hjem. 

Charmerede værelser

Nogle af de 21 værelser har renoverede badeværelser - andre ikke. På nogle af værelserne finder du også en balkon med udsyn over de smukke, sneklædte bjerge. Fælles for alle værelser er dog, at de har alt, du har brug for på skiferien. 

Nogle af værelserne vender ud mod den charmerende Isère-flod. Det betyder altså også, at man kan høre floden, når der er helt stille. Det er en smuk og rislende lyd at falde i søvn til.

Skiferie i centrum

Fordi Danski Klubhotel Le Fjord ligger midt på hovedgaden i Val d'Isere, er der heller ikke langt til restauranter, afterski, shopping og indkøbsmuligheder. Du er altså tæt på alt, hvad du kan bruge på skiferien.

Vær opmærksom på, at der kun er fire parkeringspladser ved Hotel Le Fjord - og det er først til mølle.

Danski glæder sig til at se dig på Hotel Le Fjord i Val d'Isere på årets skiferie.

Afstande

Afstand til piste 500 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 150 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 20 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

Toilet Ja

Bad Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Halvpension Ja

Lounge Ja

Skirum Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse+, Lille

Mindre dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et nyere badeværelse med brusebad og toilet. Vær opmærksom på, at dobbeltsengen kun er 160 centimeter bred.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer med to enkeltsenge samt et badeværelse med badekar og seperat toilet.
Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse Comfort

Dobbeltværelse til to personer med to enkeltsenge samt et nyere badeværelse med brusebad og toilet.
Badekar – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder


Dobbeltværelse med balkon, Nordøst

Dobbeltværelse til to personer med to enkeltsenge, et badeværelse med badekar og seperat toilet samt en fælles balkon vendt mod nordøst.
Balkon - Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder
 

Dobbeltværelse med balkon, Sydvest

Dobbeltværelse til to personer med to enkeltsenge, et badeværelse med badekar og seperat toilet samt en fælles balkon vendt mod sydvest.
Balkon - Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder
 

Dobbeltværelse+ med balkon, Sydvest

Dobbeltværelse til to personer med to enkeltsenge, et nydere badeværelse med brusebad og toilet samt en fælles balkon vendt mod sydvest.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder
 

Dobbeltværelse med balkon, Sydøst

Dobbeltværelse til to personer med to enkeltsenge samt et badeværelse med badekar og toilet - på nogle værelser vil toilettet være seperat. Til værelset er der en fællesbalkon vendt mod sydøst. Det er muligt at lave én ekstra opredning på værelset, så der kan sove tre personer.
Balkon - Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder


Dobbeltværelse, Kategori B

Dobbeltværelse til to personer med to enkeltsenge samt et ældre badeværelse med brusebad og seperat toilet.
Sengelinned – Bad - Toilet – Håndklæder
 

Dobbeltværelse med balkon, Kategori B, Nordvest

Dobbeltværelse til to personer med to enkeltsenge samt et ældre badeværelse med brusebad og seperat toilet. Til værelset er der en fælles balkon vendt mod nordvest.
Balkon – Sengelinned – Bad - Toilet – Håndklæder

 
3-sengsværelse med tre enkeltsenge

Værelse til tre personer med tre enkeltsenge samt et badeværelse med badekar og toilet - på nogle værelser vil toilettet være seperat.
Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder

AccommodationTypes