Frankrig, Val d'Isere

Hotel

Hotel l'Avancher

Morgenmad

inkl. transfer

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel l'Avancher

Kun 5-minutters gang fra liften i Val d'Isere ligger det hyggelige, franske Hotel l'Avancher.

Velkommen til Hotel Avancher! Det hyggelige, franske Alpehotel ligger kun 5-minutters gang fra liften og kun få skridt fra skibussen, som fragter dig til- og fra liften hver dag, hvis du ikke orker vandre i dine skistøvler.

Stort udvalg af mad og vin

Hotellets restaurant tilbyder en lækker morgenmad hver hvor samt en a la carte aftensmenu (Aftensmad er tilkøb), hvor der er fokus på de gode, lokale råvarer.

Er du vinentusiast, kan du godt glæde dig til at prøvesmage blandt det store udvalg af vine i hotelbaren. Foretrækker du derimod cocktails, kan du også rolig købe det med fra baren og nyde den i det hyggelige lounge-område. Her kan du længe dig tilbage og nyde tonerne fra klaveret eller udfodre dine medrejsende med et brætspil.

Wellness faciliteter

Har du brug for at restituere og få mælkesyren ud af benene, kan du hoppe i saunaen eller hotellets jacuzzi.

Fransk alpestil med et moderne twist

Værelserne på hotellet har fladskærms-tv, internetadgang samt eget badeværelse. Alle værelser er beklædt i træ, men er stadig med et moderne twist.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved siden af Hotel Christiania og Legrand Louis, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at se dig i Val d'Isere og på Hotel l'Avancher på årets skiferie.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 40 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 450 m

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Minibar Ja

Safetybox Ja

Balkon / Terrasse Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Jacuzzi Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

Wellness behandlinger Ja

Vis mere

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Comfort

Dobbelt værelse comfort + 23 m2, værelset indeholder dobbeltseng eller enkeltsenge, badeværelse med badekar og toilet, tv, trådløst internet, elkedel, køleskab og safetybox. Værelset har balkon eller terrasse.  
Sengelinned –Pengeskab - Telefon - TV - Wi-Fi (gratis)

 

Dobbeltværelse Comfort +

Dobbelt værelse comfort + 23 m2, værelset indeholder dobbeltseng eller enkeltsenge, badeværelse med badekar og toilet, tv, trådløst internet, elkedel, køleskab og safetybox. Værelset vender ud mod det flotte Bellevarde og har balkon eller terrasse.  
Sengelinned –Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - TV - Wi-Fi (gratis)Familie værelse

Familie værelse på 35 m2, værelset indeholder dobbeltseng eller enkeltsenge, separat rum med køjeseng til børnene, badeværelse med badekar og toilet, tv, trådløst internet, elkedel, køleskab og safetybox. Værelset har balkon eller terrasse.  
Balkon eller terrasse -Sengelinned –Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - Telefon - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis)

Junior Suite

Junior suite på 52 m2, værelset indeholder 2 dobbeltværelser med dobbeltseng eller enkeltsenge, 2 badeværelse med toilet det ene med brusebad og det andet med badekar, opholdsstue, tv, trådløst internet, elkedel, køleskab og safetybox. Værelset har balkon eller terrasse.  
Sengelinned – Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder  - Telefon - TV

Suite

Suite på 60 m2, værelset indeholder 2 dobbeltværelser med dobbeltseng eller enkeltsenge, 1 værelse med 2 enkeltsenge, 3 badeværelse med toilet enten brusebad eller badekar, opholdsstue, tv, trådløst internet, elkedel, køleskab og safetybox. Værelset har balkon eller terrasse.
Sengelinned – Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder  - Telefon - TV

AccommodationTypes