Frankrig, Val d'Isere

Hotel

Hotel Le Kern

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Le Kern

Det lille autentiske Hotel Le Kern ligger lige på hovedgaden i Val d'Isere, og der er kun 200 meter til pisten om morgenen.

Central beliggenhed

Lige i hjertet af fantastiske Val d’Isere finder I det lille autentiske Hotel Le Kern. Hotellet ligger på byens hovedvej, med kun 200 meter til lifterne der tager dig op i det fantastiske Espace Killy skiområde, hvor mulighederne for fantastiske oplevelser på ski er nærmest uendelige!

Roligt og hyggeligt hotel

Når man første gang træder ind på Hotel Le Kern, mærker man hurtigt den hyggelige stemning der breder sig. Hotellet er med sine 18 værelser et oplagt valg for jer der ønsker en rolig skiferie, hvor afslapning efter dagens skiløb er i højsædet.

Stor og mættende morgenbuffet

Når du bor på Hotel Le Kern, starter du dagen med en stor og solid morgenbuffet der nok skal lægge en solid bund inden en lang dag på pisterne. Når du har nydt din morgenmad er det bare at smutte i kælderen hvor ski og støvler står.

Masser af tid til afslapning

Der er selvfølgelig gratis Wifi på hele hotellet, og derudover er der tv på alle værelser hvor de fleste internationale kanaler er tilgængelige. Når du kommer hjem efter en lang dag på ski er hotellets bar åben, og klar til at byde på et glas vin eller en øl, eller du kan slappe af på værelset med kaffe eller te.

Alt i alt er Hotel Le Kern et oplagt valg til en skiferie hvor skiløb og afslapning går hånd i hånd - vi glæder os til at se jer i Val d’Isere!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved siden af Hotel Christiania og Legrand Louis, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 0 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Lounge Ja

Reception Ja

Skirum Ja

WiFi Ja

3-sengsværelse m. dusch/wc

3-sengsværelse: Værelse med dobbeltseng og 1 enkeltseng. Desuden med dusch/wc og TV.  
Badekar- Sengelinned – Toilet - Håndklæder – TV

 

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse m. dusch/wc  
Sengelinned –Bad og toilet - Håndklæder – TV

Dobbeltværelse "Classic" m. badekar/wc

Dobbeltværelse m. badekar/wc  
Badekar- Sengelinned – Toilet - Håndklæder – TV

 

Enkeltværelse

Enkeltværelse m. dusch/wc  
Sengelinned –Bad og toilet - Håndklæder – TVFamilieværelse

Familieværelse m. dusch/wc.  
Badekar- Sengelinned – Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder – TV

AccommodationTypes