Frankrig, Val d'Isere

Hotel

Skinetworks Hotel Victoria Lodge

Halvpension

Fakta

Om Skinetworks Hotel Victoria Lodge

Smukke rammer og gode spiseoplevelser venter i en af de mest populære og eksklusive skisportsbyer i Frankrig.

Med en skiferie på Victoria Lodge behøver du ikke at koncentrere dig om andet end at nyde livet i et skiområde, der får de fleste skiløbere til at savle. Her sørger vi for at du føler dig dejligt tilpas med god og velsmagende mad i moderne og flotte omgivelser. 

Vi driver, med vores skandinaviske personale, selv hotellet, og alle sørger for at din skiferie bliver fyldt med hygge, varme og smil. 

Victoria Lodge er placeret midt på Val d’Isères hovedgade med ikke langt til skiløbet. Du har dermed ikke langt til byens liv eller pisterne, og samtidig bor du i omgivelser, der er rolige. De knap 500 meter, der er til hovedliften kan nås ved at tage en af de gratis skibusser, der har stoppested ca. 100 meter fra hotellet. Busserne kører i pendulfart frem og tilbage mellem hotellet og skiløbet.

Afslapning og fitness

Til at løsne op for musklerne efter en god lang dag på pisterne i terrænet har hotellet et lille wellness-område på nederste etage. Her er et spabad, en sauna og et mindre loungeområde med slængemøbler - alt sammen til fri afbenyttelse for gæster på hotellet med lyst til et strejf af luksus og forkælelse. 

I nærheden af dette wellnessområde findes et fitnessområde til dig, der stadig har krudt til overs efter dagens skiløb. Det nyindrettede område byder på et bredt udvalg af maskiner til styrke- eller cardiotræning.

Fællesarealer på toppen

Victoria Lodge består i virkeligheden af tre bygninger, der er smeltet sammen til en i forbindelse med en større renovering. Ved første øjekast kan bygningen derfor virke som lidt af en labyrint med forskellige niveauer på etagerne mellem de tre bygninger. Konstruktionen inviterer til små spontane gemme- og tittebøh-lege, hvis man har lyst. Meget hurtigt lærer man at finde rundt, og hotellet har sin egen charme af denne årsag. 

På tværs af bygningens fjerdesal er hotellets fællesarealer samlet, og det er heroppe, du finder restauranterne, der er fordelt på tre afdelinger. Det er også på fjerdesalen, at baren, pejseloungen og det nyindrettede spillerum ligger. I spillerummet er der, ud over en god samling brætspil, mulighed for at spille dart eller billard. Det er også på fjerdesalen at der er adgang til de flotte fællesterrasser, hvor du kan nyde den enestående udsigt over byen og den smukke natur, som de franske Alper er så fuld af. Det er ikke kun på fjerdesalen, at der er fællesterrasser. Der er flere på andre af hotellets etager. 

Bemærk at for at bo på hotellet uden en voksen skal man være mindst 20 år gammel.

Spis skandinavisk på fransk

Restauranten er drevet af vores eget personale, og konceptet er enkelt: Du skal spise godt, og der er tænkt på, at du er sulten efter en lang dag på ski. 

Hver morgen står du op til en buffet hvor der er noget for enhver smag, og hver aften står vores kokke for at tilberede en velkomponeret og solid tre-retters menu. Håndværket er skandinavisk og inspirationen kan være af lokal herkomst. 

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften under hele din skiferie.

Flydende franske fristelser

Nu er vi jo som bekendt i Frankrig, og det vil være en skam at påstå, at de ikke kan finde ud af at lave vin. Det lader vi os naturligvis influere af, og derfor præsenterer vi et bredt og varieret udvalg af vine og andre drikkevarer. 

Vinkortet bærer præg af at vi er i nærheden af de franske vindistrikter, og et par af de lokale vine vil også være at finde til de nysgerrige. Så hvis du er interesseret i at smage på vine, der meget sjældent udbydes hjemme i Danmark, så er det muligt på Victoria Lodge.

Spisning ved ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på. 
Til gæster, der ankommer senere på dagen, byder vi på suppe og brød i tidsrummet 22.30-00.00 

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 17€ for voksne og 9€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30. 

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.

Værelser

Overalt på hotellet er indretning holdt i rolige og støvede farver, der spiller godt sammen med det trætema, som er gennemgående i hotellets stil. 

Når det kommer til værelserne er det det samme billede. Størrelsen på værelserne er generelt regulær og lige tilpas. De er ikke basale og heller ikke for små. Der er en detalje, som er vigtig at gøre opmærksom på, dog. Der er ikke sikkerhedsboks på værelserne eller i receptionen.

Området ved receptionen

Receptionen ligger i gadeniveau, og den er bemandet for henvendelse morgen og eftermiddag/aften. Derudover er der naturligvis vores eget søde personale, som kan findes på hotellets fjerde etage, så det er altid nemt at komme i kontakt med en medarbejder. 

Det er i øvrigt også hernede i stueetagen, du finder skirummet. Det er et fællesrum, som er udstyret med støvlevarmere, der sørger for at dine fødder er lune og tørre næste morgen inden skiløbet. 

Over hele hotellet er der WiFi. Dog er det værd at være opmærksom på, at vi er i Alperne, og der kan være klumper i forsyningen af signal på grund af infrastrukturens svingende kapacitet. 

Der er et begrænset antal parkeringspladser i forbindelse med hotellet, men det plejer ikke at være et problem at få en plads.

På Hotel Victoria Lodge får du 

 • Skandinavisk personale og service
 • Effektive skibusser til og fra hovedliften
 • Flotte og lækre omgivelser
 • Atmosfære og velvære
 • Måske ikke helt fire stjerner, men helt sikkert mere end tre.  
  Vi glæder os til at byde velkommen på Hotel Victoria Lodge på din skiferie til Val d’Isère.

  GÆLDENDE FOR VINTEREN 2020:

  Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker, når du besøger vores hotel. Vi følger vi hele tiden med i myndighedernes anbefalinger, og har for din og vores sikkerhed indført følgende: 
  • Guider og hotelpersonale trænes i nye rutiner og tiltag. 
  • Der er vejledninger flere steder på hotellet, så vi passer på hinanden. 
  • Vi overholder afstandskrav og afskærmning på hotellets fællesarealer herunder i restauranten. 
  • Der er håndsprit relevante steder på hotellet - også på bordene i restauranten. 
  • Vi gør oftere rent på hotellet - dørhåndtag desinficeres løbende. 
  • Hotelinfo, bar- og vinkort vil være en QR-kode. 
  • Retningsbestemte passager på hotellerne hvor det er nødvendigt.  
   Desuden vil vi til enhver tid følge de lokale regler og vejledninger for Val d’Isère i Frankrig - så hvis de til december og resten af sæsonen har som krav, at al personale bærer mundbind eller visir - så gør vi det. Dette er ikke meldt 100% endeligt ud fra Frankrig eller Val d’Isère endnu, men vi opdaterer dig naturligvis her, hvis dette bliver meldt.

   Vi har alle dage været medlem af hotel og restaurantforeningen i Frankrig (GNI). En forening, som hjælper os med at sikre, at hvert af vores hoteller efterlever de rette forhold under COVID, samt hjælper med at holde os informeret, hvis der sker ændringer i retningslinjerne fra myndighederne. 

   Under sæsonen kommer der specialister fra foreningen ud og sikrer, at vi følger myndighedernes retningslinjer til punkt og prikke.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 40 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 450 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Fitnessrum Ja

Halvpension Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Vis mere

Solterrasse: Ja

TV rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Moderne og varmt indrettet dobbeltværelse til to personer på cirka 20 kvadratmeter. Værelset har en god dobbeltseng samt et badeværelse med brus, håndklædevarmer, føntørrer og toilet.
Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV - WiFi (gratis)

Dobbeltværelse med mulighed for 1 opredning

Moderne og varmt indrettet dobbeltværelse til to personer på cirka 20 kvadratmeter. Værelset har en god dobbeltseng samt et badeværelse med brus, håndklædevarmer, føntørrer og toilet. På værelset er der mulighed for at lave én ekstra opredning, så der kan sove tre personer. 
Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV - WiFi (gratis)

Dobbeltværelse budget

Moderne og varmt indrettet dobbeltværelse til to personer på cirka 20 kvadratmeter. Værelset har en god dobbeltseng samt et badeværelse med brus, håndklædevarmer, føntørrer og toilet. Værelset er beliggende i stueetagen på samme gang som spa-området, og der kan derfor være meget trafik på gangen.
Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV - WiFi (gratis)

Dobbeltværelse budget med balkon

Moderne og varmt indrettet dobbeltværelse til to personer på cirka 20 kvadratmeter. Værelset har en god dobbeltseng samt et badeværelse med brus, håndklædevarmer, føntørrer og toilet. Værelset er beliggende i stueetagen på samme gang som spa-området, og der kan derfor være meget trafik på gangen. Værelset har desuden en balkon.
Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV - WiFi (gratis)

Dobbeltværelse med balkon mod nord/øst

Moderne og varmt indrettet dobbeltværelse til to personer på cirka 15-20 kvadratmeter. Værelset har en god dobbeltseng samt et badeværelse med badekar, håndklædevarmer, føntørrer og toilet samt en nordøstvendt balkon.
Balkon - Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV - WiFi (gratis)

Dobbeltværelse med balkon mod syd

Moderne og varmt indrettet dobbeltværelse til to personer på cirka 15-20 kvadratmeter. Værelset har en god dobbeltseng samt et badeværelse med badekar, håndklædevarmer, føntørrer og toilet samt en sydvendt balkon.
Balkon - Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV - WiFi (gratis)

Dobbeltværelse med balkon mod syd og mulighed for 1 opredning

Moderne og varmt indrettet dobbeltværelse på cirka 23 kvadratmeter. Værelset har en god dobbeltseng samt et badeværelse med brus eller badekar, håndklædevarmer, føntørrer og toilet samt en sydvendt balkon. På værelset er der mulighed for at lave én ekstra opredning, så der kan sove tre personer. 
Balkon - Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV - WiFi (gratis)

Dobbeltværelse med 2 enkeltsenge med balkon mod syd

Moderne og varmtindrettet twinværelse til to personer på cirka 20 kvadratmeter med balkon. Værelset har to gode enkeltsenge, som står i forlængelse af hinanden - hvis de skal sættes sammen til en dobbeltseng, vil det begrænse værelsets funktionalitet og adgang til balkon. Desuden har værelset et badeværelse med bruser, håndklædevarmer, føntørrer og toilet. 
Balkon - Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV - WiFi (gratis)

4-sengsværelse med 4 enkeltsenge

Moderne og varmt indrettet værelse til fire personer på cirka 25 kvadratmeter. Værelset har fire gode enkeltsenge. Værelset har desuden et badeværelse med badekar, håndklædevarmer, føntørrer og toilet.
Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV - WiFi (gratis)

4-sengsværelse med balkon mod øst

Moderne og varmt indrettet værelse til fire personer på cirka 25 kvadratmeter. Værelset har fire gode enkeltsenge. Værelset har desuden et badeværelse med badekar, håndklædevarmer, føntørrer og toilet samt en østvendt balkon.
Balkon - Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV - WiFi (gratis)

4-sengsværelse i 2 rum med balkon mod syd og mulighed for 1 opredning

Moderne og varmt indrettet værelse til fem personer - den femte person skal dog være et barn. Værelset fordelt i to rum på cirka 40 kvadratmeter i alt. I hvert rum er der en dobbeltseng, som kan skilles til to enkeltsenge. I det ene rum er det muligt at lave en opredning til et barn. Værelset har desuden et badeværelse i mellemgangen med badekar, håndklædevarmer, føntørrer og toilet samt en balkon. Værelset anbefales til maksimalt fire voksne eller fire voksne og et barn på maksimalt 12 år, for at alle får en god nattesøvn.
Balkon - Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – WiFi (gratis)

AccommodationTypes