Verdens Bedste Skisportssted Snesikre og store Val Thorens

Vores gæster elsker Val Thorens - og det er ikke uden grund! Området er i 2017 blevet kåret som Verdens Bedste Skisportssted for 3. gang i streg, og de er også kåret som Europas Bedste Skisportssted 2018 - og det er slet ikke uden grund. Val Thorens er bare bedst!

Højtbeliggende, snesikkert og stort

Besøg et af verdens største sammenhængende og mest effektive skiområder med utallige udfordringer på de mange pister om dagen og med fest, afterski og livemusik på de utallige barer om natten.

Tag på skiferie til Val Thorens og oplev Europas højeste og mest effektive skisportsdestination med adgang til 600 kilometer piste. Det lokale liftkort dækker 140 kilometer spændende og varieret skiløb, med gode lange blå, røde og sorte pister. Udvider I liftkortet til at gælde De 3 Dale, indbefatter liftkortet, ud over Val Thorens, skisportsstederne Les Menuires, St. Martin de Belleville, Meribel, La Tania og Courchevel.

Men det er ikke kun på pisterne, der er fart på. Nattelivet er også et kapitel for sig i Val Thorens, hvor barer og diskoteker ligger side om side med gode spisesteder. Val Thorens appellerer til den øvede skiløber, som på sin skiferie søger udfordringer - dag og nat.

Effektivt, snesikkert og læker off-piste

Val Thorens ligger i 2.300 meters højde, og er dermed Europas højest beliggende skisportsdestination, hvilket gør området meget snesikkert. De 600 kilometer piste i De 3 dale er nogenlunde ligeligt fordelt på blå, røde og sorte pister. Liftsystemet er utrolig effektivt, så I kan sagtens nå at løbe til de andre dale og byer på en dagstur. Hvis du vil have adgang til De 3 Dale skal du dog udvide dit liftkort - det standard liftkort der indgår i prisen dækker 150 kilometer fantastiske pister.

Ny lift og piste i sæsonen 2017/18

Til sæsonen 2017/18 har Val Thorens erstattet den gamle stolelift Moraine med en helt ny gondol, så nu kan du endnu lettere komme rundt i det store skiområde. Liften tager dig op til en masse brede blå pister.

Val Thorens har også lavet en helt ny blå piste, der går hele vejen fra toppen og ender i dalen ved Plein Sud. En fantastisk tur, hvor hele familien kan være med.

Puddersne på off-pisten

Der er rig mulighed for off-piste i selskab med en bjergguide, enten fra Cime de Caron-toppen eller Boismint-liften, hvor I kan påbegynde off-piste ruten "Lac de Lou"; en smuk naturoplevelse langt fra pistefræs, byliv og andre skiløbere. I kan også få bjergguiden til at tage jer med ud i det bagvedliggende, skønne naturreservat "Parc National de la Vanoise", hvor den urørte puddersne venter.

Sov i en Iglo

På toppen af det 5-stjernede hotel Pashmina, kan I få en uforglemmelig oplevelse på skiferien. I har nemlig mulighed for at bo i jeres helt egen Iglo på toppen af hotellet med udsigt ud over bjergtoppene.

Dansk skiskole i Val Thorens

Familiens yngste skiløbere kan se frem til dansk skiskole. Det tilbyder vi i samarbejde med ESF og Skischoolonline. Vi har naturligvis også skiskole til voksne, men der er ikke garanti for dansk instruktør her. Ring 86 800 600 og hør mere om skiskolen.

Pistevisning i Val Thorens

I Val Thorens, og Frankrig, må vi ikke køre pistevisning - desværre. Men det betyder ikke, at vores guider ikke gerne vil fortælle om det store skiområde og de mange fantatiske pister.

Live musik og afterski med fart på

Val Thorens er en stor og moderne by med mange faciliteter. Der er gode indkøbsmuligheder med et stort udvalg - både i supermarkederne, delikatesseforretningerne og udstyrsbutikkerne. Hvis ikke de 600 kilometers piste har tappet al energien efter en skidag, er der rig mulighed for festlig støvledans til afterski på en af de mange pubber, caféer eller barer.

Vi kan blandt andet anbefale Saloon Bar, Summit og Favela - her er der garanti for verdensklasse afterski! Her er der dans på bordene, kolde øl og festlig musik hele eftermiddagen og aftenen.

Lejlighed, chalet eller hotel

Indkvartering i Val Thorens foregår i lejlighed, chalet eller hotel. Danski tilbyder ferielejligheder med perfekt beliggenhed tæt på pisten. Alle lejlighederne er af rimelig standard.

Hvis I er til luksuriøse forhold og ikke nødvendigvis tiltrækkes af det pulserende natteliv, er Hotel des 3 Vallées, med halvpension en klar anbefaling herfra. Komforten understreges af en perfekt beliggenhed kun et stenkast fra pisterne og centrum.

Mere end skiløb

Val Thorens har et stort sportscenter, New Delir Park Sports Centre, hvor du blandt andet kan prøve kræfter med en forhindringsbane i ægte 'Wipeout' og 'Ninja Warrior' stil, som du kender det fra TV. Det er blot nogle af alle de aktiviteter, du kan prøve i centret og byen.

Parkering i Val Thorens

I Val Thorens er det ikke muligt at parkere gratis. Der er oprettet forskellige uden- og indendørs P-anlæg. Derfor skal I påregne cirka 70-80 € til parkering. Det er dog muligt at køre til hotellet og læsse af.

Vi ses i Val Thorens

I skal vide at Val Thorens, og de omkringliggende dale, er et fuldstændig fantastisk skiområde for alle niveauer lige fra begyndere til eksperter! Men der er også meget andet i Val Thorens, hvis I vil have et par timer uden ski. I finder blandt andet verdens højeste zip-line, en seks kilometer lang kælketur, snescooter safari, gokart i sneen og meget andet. Der er altså rigtig mange årsager til at skiferien skal gå til Val Thorens i Frankrig.

Læs mere om Val Thorens her.

Vild med Val Thorens? Overvej Courchevel!

Val Thorens er et fantastisk skiområde, men hvad du måske ikke ved er, at området deles med Courchevel, som er en ny destination for Danski til sæsonen 2017/18. Her bor du et i hyggeligt og charmrende område, oftest lidt billigere - men stadig med adgang til det store skiområde i Val Thorens og 'De tre dale'.

Læs mere om Courchevel her.

Fakta om Val Thorens

Blå pister

200 km

Røde pister

250 km

Sorte pister

150 km

Samlet pister

600 km

Val Thorens

Højeste skiløb

3.225 m

Længste nedfart

8 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

190

Liftkapacitet

260.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

De la Maison

Val Thorens

Les 2 Lacs

TSD Moutière

Tyrolienne

Vores indkvarteringer i Val Thorens

AccommodationTypes

Skileje, skiskole og liftkort

Information om skileje

I Val Thorens arbejder vi sammen med SKISET, som tilbyder en professionel service og har et bredt udvalg af udstyr. SKISET har fire butikker i byen, så der er altid en butik i nærheden. Butikkerne tilbyder udstyr for alle skiløbere, hvad enten du ønsker årets topmodel eller en god solid ski til dagens strabadser. Der er mulighed for at leje hjelme til børn for et beskedent beløb.

Ski - indbefatter ski og skistave.

Ski, komplet - indbefatter ski, skistave og skistøvler. For børn er hjelm også inkluderet (max 12 år).

Snowboard - indbefatter kun selve snowboardet med bindinger.

Snowboard, komplet– indbefatter snowboard med bindinger og støvler. For børn er hjelm også inkluderet (max 12 år).

Bronze (Economy) - er en kategori med enklere modeller til overkommelige priser.

Sølv (Evolution) - er bløde ski, der er lette at løbe på. De anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før, og til dig der kun har været af sted et par gange. Fås både til børn og voksne.

Guld (Performance) - er lidt stivere ski, som passer godt til dig, der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround / all mountain ski, men der er også andre typer til korte og lange sving. Snowboard fås også i denne kategori.

Platin (Excellence) - er de nye topmodeller fra i år til den krævende og erfarne skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte og lange sving, all mountain, freestyle eller fart.

Børn (Champion) - høj kvalitets ski til børn mellem 6 og 12 år. I denne kategori fås ski, der kan udfordre den unge skiløber, hvad enten det skal være racing eller twintip ski. Snowboard til børn fås også i denne kategori.

Hvis du føler, at de ski du har lejet, ikke passer til dit niveau, kan du (mod betaling) ændre til en anden kategori.

Skilejen kan bestilles online på Mit Danski. 

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Bronze (Economy) er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 136,-
2 dage: DKK 268,-
3 dage: DKK 399,-
4 dage: DKK 527,-
5 dage: DKK 653,-
6 dage: DKK 739,-
7 dage: DKK 865,-
8 dage: DKK 987,-
9 dage: DKK 1.103,-
10 dage: DKK 1.215,-
11 dage: DKK 1.322,-
12 dage: DKK 1.433,-
13 dage: DKK 1.540,-
14 dage: DKK 1.658,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Sølv (Evoloution) er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround/all mountain ski, men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 187,-
2 dage: DKK 369,-
3 dage: DKK 549,-
4 dage: DKK 726,-
5 dage: DKK 899,-
6 dage: DKK 1.017,-
7 dage: DKK 1.192,-
8 dage: DKK 1.360,-
9 dage: DKK 1.520,-
10 dage: DKK 1.673,-
11 dage: DKK 1.820,-
12 dage: DKK 1.974,-
13 dage: DKK 2.121,-
14 dage: DKK 2.284,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Guld (Sensation) er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving. Snowboard fås også i denne kategori.

1 dag: DKK 221,-
2 dage: DKK 438,-
3 dage: DKK 650,-
4 dage: DKK 859,-
5 dage: DKK 1.065,-
6 dage: DKK 1.205,-
7 dage: DKK 1.412,-
8 dage: DKK 1.610,-
9 dage: DKK 1.800,-
10 dage: DKK 1.982,-
11 dage: DKK 2.156,-
12 dage: DKK 2.338,-
13 dage: DKK 2.512,-
14 dage: DKK 2.705,-
15 dage: DKK 2.898,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Platin (Excellence) er de nye topmodeller fra i år til den krævende skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte eller lange sving, all mountain, freestyle eller fart.

1 dag: DKK 250,-
2 dage: DKK 495,-
3 dage: DKK 736,-
4 dage: DKK 972,-
5 dage: DKK 1.204,-
6 dage: DKK 1.363,-
7 dage: DKK 1.596,-
8 dage: DKK 1.820,-
9 dage: DKK 2.035,-
10 dage: DKK 2.241,-
11 dage: DKK 2.438,-
12 dage: DKK 2.643,-
13 dage: DKK 2.840,-
14 dage: DKK 3.059,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Barn, Øvet (Champion) er højkvalitets ski til børn mellem 6 og 12 år. I denne kategori fås ski, der kan udfordre den unge skiløber, hvad enten det skal være racing eller twintip ski.

1 dag: DKK 110,-
2 dage: DKK 218,-
3 dage: DKK 324,-
4 dage: DKK 428,-
5 dage: DKK 530,-
6 dage: DKK 600,-
7 dage: DKK 703,-
8 dage: DKK 801,-
9 dage: DKK 896,-
10 dage: DKK 986,-
11 dage: DKK 1.073,-
12 dage: DKK 1.163,-
13 dage: DKK 1.250,-
14 dage: DKK 1.346,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Barn begynder (Espoir) er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 82,-
2 dage: DKK 163,-
3 dage: DKK 242,-
4 dage: DKK 320,-
5 dage: DKK 395,-
6 dage: DKK 448,-
7 dage: DKK 524,-
8 dage: DKK 598,-
9 dage: DKK 669,-
10 dage: DKK 736,-
11 dage: DKK 801,-
12 dage: DKK 869,-
13 dage: DKK 934,-
14 dage: DKK 1.006,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Barn u. 6 år (Minikid) er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 58,-
2 dage: DKK 114,-
3 dage: DKK 170,-
4 dage: DKK 225,-
5 dage: DKK 278,-
6 dage: DKK 315,-
7 dage: DKK 369,-
8 dage: DKK 420,-
9 dage: DKK 470,-
10 dage: DKK 518,-
11 dage: DKK 563,-
12 dage: DKK 610,-
13 dage: DKK 656,-
14 dage: DKK 706,-

Snowboard & Støvler Sølv (Evolution) Indbefatter snowboard med bindinger og støvler.

1 dag: DKK 187,-
2 dage: DKK 369,-
3 dage: DKK 549,-
4 dage: DKK 726,-
5 dage: DKK 899,-
6 dage: DKK 1.017,-
7 dage: DKK 1.192,-
8 dage: DKK 1.360,-
9 dage: DKK 1.520,-
10 dage: DKK 1.673,-
11 dage: DKK 1.820,-
12 dage: DKK 1.974,-
13 dage: DKK 2.121,-
14 dage: DKK 2.284,-

Snowboard & Støvler Guld (Sensation) Indbefatter snowboard med bindinger og støvler.

1 dag: DKK 221,-
2 dage: DKK 438,-
3 dage: DKK 650,-
4 dage: DKK 859,-
5 dage: DKK 1.065,-
6 dage: DKK 1.205,-
7 dage: DKK 1.412,-
8 dage: DKK 1.610,-
9 dage: DKK 1.800,-
10 dage: DKK 1.982,-
11 dage: DKK 2.156,-
12 dage: DKK 2.338,-
13 dage: DKK 2.512,-
14 dage: DKK 2.686,-
15 dage: DKK 2.861,-

Snowboard & Støvler Barn (Champion) Indbefatter snowboard med bindinger og støvler.

1 dag: DKK 110,-
2 dage: DKK 218,-
3 dage: DKK 324,-
4 dage: DKK 428,-
5 dage: DKK 530,-
6 dage: DKK 600,-
7 dage: DKK 703,-
8 dage: DKK 801,-
9 dage: DKK 896,-
10 dage: DKK 986,-
11 dage: DKK 1.073,-
12 dage: DKK 1.163,-
13 dage: DKK 1.250,-
14 dage: DKK 1.346,-

Indbefatter ski og skistave. Platin (Excellence) er de nye topmodeller fra i år til den krævende skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte eller lange sving, all mountain, freestyle eller fart.

1 dag: DKK 187,-
2 dage: DKK 371,-
3 dage: DKK 552,-
4 dage: DKK 729,-
5 dage: DKK 903,-
6 dage: DKK 1.022,-
7 dage: DKK 1.197,-
8 dage: DKK 1.366,-
9 dage: DKK 1.527,-
10 dage: DKK 1.681,-
11 dage: DKK 1.828,-
12 dage: DKK 1.983,-
13 dage: DKK 2.131,-
14 dage: DKK 2.294,-

Indbefatter ski og skistave. Bronze (Economy) er en kategori med enklere modeller til overkommelige priser

1 dag: DKK 102,-
2 dage: DKK 201,-
3 dage: DKK 299,-
4 dage: DKK 395,-
5 dage: DKK 489,-
6 dage: DKK 554,-
7 dage: DKK 649,-
8 dage: DKK 741,-
9 dage: DKK 828,-
10 dage: DKK 911,-
11 dage: DKK 991,-
12 dage: DKK 1.075,-
13 dage: DKK 1.155,-
14 dage: DKK 1.244,-

Indbefatter ski og skistave. Sølv (Evoloution) er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround/all mountain ski, men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 157,-
2 dage: DKK 312,-
3 dage: DKK 463,-
4 dage: DKK 612,-
5 dage: DKK 758,-
6 dage: DKK 858,-
7 dage: DKK 1.006,-
8 dage: DKK 1.147,-
9 dage: DKK 1.282,-
10 dage: DKK 1.412,-
11 dage: DKK 1.536,-
12 dage: DKK 1.665,-
13 dage: DKK 1.790,-
14 dage: DKK 1.713,-

Indbefatter ski og skistave. Guld (Sensation) er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving. Snowboard fås også i denne kategori.

1 dag: DKK 166,-
2 dage: DKK 328,-
3 dage: DKK 488,-
4 dage: DKK 644,-
5 dage: DKK 798,-
6 dage: DKK 904,-
7 dage: DKK 1.059,-
8 dage: DKK 1.208,-
9 dage: DKK 1.350,-
10 dage: DKK 1.486,-
11 dage: DKK 1.617,-
12 dage: DKK 1.753,-
13 dage: DKK 1.884,-
14 dage: DKK 2.029,-

Indbefatter ski og skistave. Barn, Øvet (Champion) er højkvalitets ski til børn mellem 6 og 12 år. I denne kategori fås ski, der kan udfordre den unge skiløber, hvad enten det skal være racing eller twintip ski.

1 dag: DKK 82,-
2 dage: DKK 164,-
3 dage: DKK 243,-
4 dage: DKK 321,-
5 dage: DKK 397,-
6 dage: DKK 450,-
7 dage: DKK 527,-
8 dage: DKK 601,-
9 dage: DKK 672,-
10 dage: DKK 739,-
11 dage: DKK 804,-
12 dage: DKK 872,-
13 dage: DKK 937,-
14 dage: DKK 1.010,-

Indbefatter ski og skistave. Barn begynder (Espoir) er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 62,-
2 dage: DKK 122,-
3 dage: DKK 181,-
4 dage: DKK 240,-
5 dage: DKK 297,-
6 dage: DKK 336,-
7 dage: DKK 394,-
8 dage: DKK 449,-
9 dage: DKK 501,-
10 dage: DKK 552,-
11 dage: DKK 601,-
12 dage: DKK 652,-
13 dage: DKK 700,-
14 dage: DKK 754,-

Indbefatter ski og skistave. Barn u. 6 år (Minikid) er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 43,-
2 dage: DKK 86,-
3 dage: DKK 127,-
4 dage: DKK 168,-
5 dage: DKK 208,-
6 dage: DKK 236,-
7 dage: DKK 277,-
8 dage: DKK 316,-
9 dage: DKK 352,-
10 dage: DKK 388,-
11 dage: DKK 422,-
12 dage: DKK 458,-
13 dage: DKK 492,-
14 dage: DKK 530,-

Snowboard Sølv (Evolution) Indbefatter kun selve snowboardet med bindinger.

1 dag: DKK 140,-
2 dage: DKK 277,-
3 dage: DKK 412,-
4 dage: DKK 544,-
5 dage: DKK 674,-
6 dage: DKK 763,-
7 dage: DKK 894,-
8 dage: DKK 1.019,-
9 dage: DKK 1.140,-
10 dage: DKK 1.255,-
11 dage: DKK 1.365,-
12 dage: DKK 1.480,-
13 dage: DKK 1.591,-
14 dage: DKK 1.713,-

Snowboard Guld (Sensation) Indbefatter kun selve snowboardet med bindinger.

1 dag: DKK 166,-
2 dage: DKK 328,-
3 dage: DKK 488,-
4 dage: DKK 644,-
5 dage: DKK 798,-
6 dage: DKK 904,-
7 dage: DKK 1.059,-
8 dage: DKK 1.208,-
9 dage: DKK 1.350,-
10 dage: DKK 1.486,-
11 dage: DKK 1.617,-
12 dage: DKK 1.753,-
13 dage: DKK 1.884,-
14 dage: DKK 2.029,-

Snowboard Barn (Champion) Indbefatter kun selve snowboardet med bindinger.

1 dag: DKK 82,-
2 dage: DKK 164,-
3 dage: DKK 243,-
4 dage: DKK 321,-
5 dage: DKK 397,-
6 dage: DKK 450,-
7 dage: DKK 527,-
8 dage: DKK 601,-
9 dage: DKK 672,-
10 dage: DKK 739,-
11 dage: DKK 804,-
12 dage: DKK 872,-
13 dage: DKK 937,-
14 dage: DKK 1.010,-

Skistøvler til voksne

1 dag: DKK 61,-
2 dage: DKK 121,-
3 dage: DKK 180,-
4 dage: DKK 237,-
5 dage: DKK 294,-
6 dage: DKK 333,-
7 dage: DKK 390,-
8 dage: DKK 445,-
9 dage: DKK 498,-
10 dage: DKK 548,-
11 dage: DKK 596,-
12 dage: DKK 646,-
13 dage: DKK 695,-
14 dage: DKK 748,-

Skistøvler til børn under 12 år

1 dag: DKK 29,-
2 dage: DKK 57,-
3 dage: DKK 85,-
4 dage: DKK 112,-
5 dage: DKK 139,-
6 dage: DKK 157,-
7 dage: DKK 185,-
8 dage: DKK 210,-
9 dage: DKK 235,-
10 dage: DKK 259,-
11 dage: DKK 282,-
12 dage: DKK 305,-
13 dage: DKK 328,-
14 dage: DKK 353,-

Skistøvler til børn under 6 år

1 dag: DKK 29,-
2 dage: DKK 57,-
3 dage: DKK 85,-
4 dage: DKK 112,-
5 dage: DKK 139,-
6 dage: DKK 157,-
7 dage: DKK 185,-
8 dage: DKK 210,-
9 dage: DKK 235,-
10 dage: DKK 259,-
11 dage: DKK 282,-
12 dage: DKK 305,-
13 dage: DKK 328,-
14 dage: DKK 353,-

Snowboardstøvler til voksne

1 dag: DKK 61,-
2 dage: DKK 121,-
3 dage: DKK 180,-
4 dage: DKK 237,-
5 dage: DKK 294,-
6 dage: DKK 333,-
7 dage: DKK 390,-
8 dage: DKK 445,-
9 dage: DKK 498,-
10 dage: DKK 548,-
11 dage: DKK 596,-
12 dage: DKK 646,-
13 dage: DKK 695,-
14 dage: DKK 748,-

Snowboardstøvler til børn under 12 år

1 dag: DKK 29,-
2 dage: DKK 57,-
3 dage: DKK 85,-
4 dage: DKK 112,-
5 dage: DKK 139,-
6 dage: DKK 157,-
7 dage: DKK 185,-
8 dage: DKK 210,-
9 dage: DKK 235,-
10 dage: DKK 259,-
11 dage: DKK 282,-
12 dage: DKK 305,-
13 dage: DKK 328,-
14 dage: DKK 353,-

Hjelm

1 dag: DKK 40,-
2 dage: DKK 79,-
3 dage: DKK 119,-
4 dage: DKK 157,-
5 dage: DKK 194,-
6 dage: DKK 220,-
7 dage: DKK 257,-
8 dage: DKK 293,-
9 dage: DKK 328,-
10 dage: DKK 361,-
11 dage: DKK 393,-
12 dage: DKK 426,-
13 dage: DKK 458,-
14 dage: DKK 494,-

Hjelm til børn under 12 år

1 dag: DKK 22,-
2 dage: DKK 44,-
3 dage: DKK 65,-
4 dage: DKK 87,-
5 dage: DKK 107,-
6 dage: DKK 121,-
7 dage: DKK 142,-
8 dage: DKK 162,-
9 dage: DKK 181,-
10 dage: DKK 199,-
11 dage: DKK 217,-
12 dage: DKK 235,-
13 dage: DKK 253,-
14 dage: DKK 272,-

Hjelm til børn under 6 år

1 dag: DKK 22,-
2 dage: DKK 44,-
3 dage: DKK 65,-
4 dage: DKK 87,-
5 dage: DKK 107,-
6 dage: DKK 121,-
7 dage: DKK 142,-
8 dage: DKK 162,-
9 dage: DKK 181,-
10 dage: DKK 199,-
11 dage: DKK 217,-
12 dage: DKK 235,-
13 dage: DKK 253,-
14 dage: DKK 272,-

Du kan bestille skileje, når du har bestilt din rejse.

Information om skiskole

I Val Thorens samarbejder Danski med to af de bedste skiskoler i Frankrig: skiskolen ESF og Skischoolonline. Fordi Danski nu også samarbejder med SkiSchoolOnline, kan vi altså nu tilbyde dansk undervisning, hvilket særligt er en fordel til dig, der rejser med børn. Du kan finde kurser til alle aldre; børn såvel som voksne, og i alle niveauer. Du kan både få undervisning privat og gruppe.

Skiskolen kan bestilles online på Mit Danski.

Pris: DKK 0,-
Pris: DKK 1.385,-
Pris: DKK 0,-
1 person: 800,-
2 personer: 410,-
3 personer: 275,-
4 personer: 205,-
5 personer: 205,-
6 personer: 170,-
7 personer: 150,-
8 personer: 135,-
1 person: 800,-
2 personer: 410,-
3 personer: 275,-
4 personer: 205,-
5 personer: 205,-
6 personer: 170,-
7 personer: 150,-
8 personer: 135,-
1 person: 535,-
2 personer: 275,-
3 personer: 180,-
4 personer: 135,-
5 personer: 135,-
6 personer: 115,-
7 personer: 100,-
8 personer: 90,-
1 person: 800,-
2 personer: 410,-
3 personer: 275,-
4 personer: 205,-
5 personer: 205,-
6 personer: 170,-
7 personer: 150,-
8 personer: 135,-
1 person: 535,-
2 personer: 275,-
3 personer: 180,-
4 personer: 135,-
5 personer: 135,-
6 personer: 115,-
7 personer: 100,-
8 personer: 90,-
1 person: 535,-
2 personer: 275,-
3 personer: 180,-
4 personer: 135,-
5 personer: 135,-
6 personer: 115,-
7 personer: 100,-
8 personer: 90,-
1 person: 645,-
2 personer: 330,-
3 personer: 215,-
4 personer: 170,-
5 personer: 160,-
6 personer: 135,-
7 personer: 115,-
8 personer: 100,-
1 person: 645,-
2 personer: 330,-
3 personer: 215,-
4 personer: 170,-
5 personer: 160,-
6 personer: 135,-
7 personer: 115,-
8 personer: 100,-
1 person: 430,-
2 personer: 220,-
3 personer: 145,-
4 personer: 115,-
5 personer: 105,-
6 personer: 90,-
7 personer: 75,-
8 personer: 70,-
1 person: 645,-
2 personer: 330,-
3 personer: 215,-
4 personer: 170,-
5 personer: 160,-
6 personer: 135,-
7 personer: 115,-
8 personer: 100,-
1 person: 430,-
2 personer: 220,-
3 personer: 145,-
4 personer: 115,-
5 personer: 105,-
6 personer: 90,-
7 personer: 75,-
8 personer: 70,-
1 person: 430,-
2 personer: 220,-
3 personer: 145,-
4 personer: 115,-
5 personer: 105,-
6 personer: 90,-
7 personer: 75,-
8 personer: 70,-
1 person: 2.990,-
2 personer: 1.500,-
3 personer: 1.000,-
4 personer: 750,-
5 personer: 680,-
6 personer: 570,-
7 personer: 490,-
8 personer: 430,-
1 person: 2.990,-
2 personer: 1.500,-
3 personer: 1.000,-
4 personer: 750,-
5 personer: 680,-
6 personer: 570,-
7 personer: 490,-
8 personer: 430,-
1 person: 2.990,-
2 personer: 1.500,-
3 personer: 1.000,-
4 personer: 750,-
5 personer: 680,-
6 personer: 570,-
7 personer: 490,-
8 personer: 430,-
1 person: 2.990,-
2 personer: 1.500,-
3 personer: 1.000,-
4 personer: 750,-
5 personer: 680,-
6 personer: 570,-
7 personer: 490,-
8 personer: 430,-
1 person: 2.990,-
2 personer: 1.500,-
3 personer: 1.000,-
4 personer: 750,-
5 personer: 680,-
6 personer: 570,-
7 personer: 490,-
8 personer: 430,-
1 person: 2.990,-
2 personer: 1.500,-
3 personer: 1.000,-
4 personer: 750,-
5 personer: 680,-
6 personer: 570,-
7 personer: 490,-
8 personer: 430,-
1 person: 1.075,-
2 personer: 545,-
3 personer: 365,-
4 personer: 275,-
5 personer: 275,-
6 personer: 225,-
7 personer: 195,-
8 personer: 180,-
1 person: 1.075,-
2 personer: 545,-
3 personer: 365,-
4 personer: 275,-
5 personer: 275,-
6 personer: 225,-
7 personer: 195,-
8 personer: 180,-
1 person: 1.075,-
2 personer: 545,-
3 personer: 365,-
4 personer: 275,-
5 personer: 275,-
6 personer: 225,-
7 personer: 195,-
8 personer: 180,-
Pris: DKK 1.475,-
Pris: DKK 1.475,-
Pris: DKK 1.050,-
Pris: DKK 1.385,-
6 dage: Inkluderet i prisen
7 dage: Tillægspris: DKK 250,-
8 dage: Tillægspris: DKK 550,-