Frankrig, Val Thorens

Hotel

Apartment Altineige

Om Apartment Altineige

Skilejlighederne Altneige ligger tæt på det hele - her nemlig ikke mere end 150 meter til liften, pisten og centrum af Val Thorens.
Velkommen til Val Thorens og lejlighederne Altineige. Her er 150 meter det vigtigste, du skal huske på - for der er nemlig kun 150 meter til pisten, liften og centrum af Val Thorens. Du er altså tæt på alt, du måtte få brug for under din skiferie, og du skal aldrig bruge lang tid på transport. Perfekt, hvis du spørger os! 

Lejlighederne

Lejlighederne Altineige er velindrettede med plads til 4-6 personer. Alle lejlighederne har køkkenniche med køleskab, miniovn eller mikroovn samt opvaskemaskine. Der vil altså kun være enten en miniovn eller en mikroovn – aldrig begge dele.

Hyggelige lejligheder i ægte fransk stil

Standarden på Altineige er rimelig – lad os være ærlige, det er ikke luksus. Men lejlighederne er fine og velholdte og har, hvad du har brug for på skiferien. Formentlig er du heller ikke taget hele vejen til Val Thorens, Verdens Bedste Skiområde, for at sidde i lejligheden, men hvis du skulle få lyst til en dag uden skiløb, er det rigtig hyggeligt at opholde sig i Altineige.
Vi glæder os til at se dig i Val Thorens! 

Afstand til piste

150 m

Afstand til lift

150 m

Afstand til centrum

150 m

Afstand til skibus

50 m

Afstand til skileje

0 m

Pension

Ingen pension

Bar

Nej

TV

Nej

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Nej

Elevator

Ja

Parkering

Nej

Yderligere faciliteter

Komfur, Køleskab, Mini ovn, Opvaskemaskine, Reception

Lejlighed 1-værelser 4 personer

Lejlighed på ca. 20 kvm til maksimum 4 pers. indrettet med køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa, entré med to sovepladser i køjeseng og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.  
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab
 

Lejlighed 2-værlser 5 personer

Lejlighed på ca. 26 kvm til maksimum 5 pers. indrettet med et værelse med to enkeltsenge, en soveniche med en soveplads, køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.  
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab
 

Lejlighed 2-værlser 5 personer (SkiF)

Lejlighed på ca. 26 kvm til maksimum 5 pers. Lejligheden er indrettet med et rum med to enkeltsenge, en kabine med en soveplads, et køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.  
Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab 

 

Lejlighed 2-værelser 6 personer

Lejlighed på ca. 30-40 kvm til maksimum 6 pers. Lejligheden er indrettet med et rum med to enkeltsenge, en kabine med to sovepladser, et køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.  
Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab
 

Lejlighed 2-værlser 6 personer

Lejlighed på ca. 30 40 kvm til maksimum 6 pers. indrettet med et værelse med to enkeltsenge, en soveniche med 2 sovepladser, køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.  
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab

AccommodationTypes