Frankrig, Val Thorens

Hotel

Apartment Altineige

Fakta

Om Apartment Altineige

Skilejlighederne Altneige ligger tæt på det hele - her nemlig ikke mere end 150 meter til liften, pisten og centrum af Val Thorens.

Velkommen til Val Thorens og lejlighederne Altineige. Her er 150 meter det vigtigste, du skal huske på - for der er nemlig kun 150 meter til pisten, liften og centrum af Val Thorens. Du er altså tæt på alt, du måtte få brug for under din skiferie, og du skal aldrig bruge lang tid på transport. Perfekt, hvis du spørger os! 

Lejlighederne

Lejlighederne Altineige er velindrettede med plads til 4-6 personer. Alle lejlighederne har køkkenniche med køleskab, miniovn eller mikroovn samt opvaskemaskine. Der vil altså kun være enten en miniovn eller en mikroovn – aldrig begge dele.

Hyggelige lejligheder i ægte fransk stil

Standarden på Altineige er rimelig – lad os være ærlige, det er ikke luksus. Men lejlighederne er fine og velholdte og har, hvad du har brug for på skiferien. Formentlig er du heller ikke taget hele vejen til Val Thorens, Verdens Bedste Skiområde, for at sidde i lejligheden, men hvis du skulle få lyst til en dag uden skiløb, er det rigtig hyggeligt at opholde sig i Altineige.Vi glæder os til at se dig i Val Thorens! 

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 150 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 50 m

Værelset

Miniovn Ja

Sengelinned Ja

Køleskab Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

Slutrengørring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Reception Ja

Skirum Ja

Lejlighed 1-værelser 4 personer

Lejlighed på ca. 20 kvm til maksimum 4 pers. indrettet med køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa, entré med to sovepladser i køjeseng og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.  
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab
 

Lejlighed 2-værlser 5 personer

Lejlighed på ca. 26 kvm til maksimum 5 pers. indrettet med et værelse med to enkeltsenge, en soveniche med en soveplads, køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.  
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab
 

Lejlighed 2-værlser 5 personer (SkiF)

Lejlighed på ca. 26 kvm til maksimum 5 pers. Lejligheden er indrettet med et rum med to enkeltsenge, en kabine med en soveplads, et køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.  
Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab 

 

Lejlighed 2-værelser 6 personer

Lejlighed på ca. 30-40 kvm til maksimum 6 pers. Lejligheden er indrettet med et rum med to enkeltsenge, en kabine med to sovepladser, et køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.  
Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab
 

Lejlighed 2-værlser 6 personer

Lejlighed på ca. 30 40 kvm til maksimum 6 pers. indrettet med et værelse med to enkeltsenge, en soveniche med 2 sovepladser, køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.  
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab

AccommodationTypes