Frankrig, Val Thorens

Lejlighed

Apartment Le Sabot de Venus

Fakta

Om Apartment Le Sabot de Venus

Le Sabot de Venus i Val Thorens er ideelle lejligheder for den store gruppe eller familie, der ønsker at bo lige ud til pisten.

Le Sabot de Venus er nogle af de bedste lejligheder, du finder i Val Thorens! 

Placeret lige ud til pisten

Chalétlejlighederne er fra 2008 placeret med direkte udgang til pisten. Hvis du er en sand skientusiast, vil du sikkert sætte pris på at være den første til at køre på de nypræparerede pister hver morgen. Det får du i den grad mulighed for som gæst på Le Sabot de Venus. Pisten er praktisk talt både din nabo, forhave og baghave, så du kan springe i skistøvlerne direkte fra morgenbordet og ud i sneen.


Velholdte og klassiske alpelejligheder

Lejlighederne har alt, du har brug for på skiferien. De fremstår flotte og velholdte i den klassiske alpestil med masser af træ. Du får hele skiferie-oplevelsen med, når du bor her. Du skal heller ikke tænke på at slæbe sengetøj eller håndklæder med, det er der allerede i lejlighederne, når du kommer frem. Så er der plads til et sæt skiundertøj til, og det bliver du helt sikkert glad for, i løbet af ugen.


Slap af i lounge-området


Le Sabot de Venus byder på sauna til det ømme bentøj og et lounge-område, hvor du kan smide benene op efter dagens hårde arbejde på pisterne. Hvis vejret tillader det, kan du nyde dagens måltider på balkonen, eller hvis vejrguderne melder om sne, kan du nyde det i spisekøkkenet.  

Rejser du som en del af en gruppe på alt imellem seks og tolv personer, er Le Sabot de Venus det ideelle valg på skiferien til Val Thorens.
Danski glæder sig til at se dig i Val Thorens på årets skiferie. 

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengørring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Dampbad Ja

Parkering (mod betaling) 80€/week

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

Lejlighed 1-værelses

Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine – Fryser–Mikrobølgeovn – Køleskab - Håndklæder -Brødrister -TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 2-værelses

Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser–Mikrobølgeovn – Ovn -Køleskab - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

 

Lejlighed 3-værelses

Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser–Mikrobølgeovn – Ovn -Køleskab - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

 

Lejlighed 4-værelses 8 personer

4-værelses chaletlejlighed med plads til 6/8 personer på 85 m2. lejligheden er opdelt med 3 soveværelser til 2 personer og 2 opredninger i stuen. Nyrenoveret køkken med alt udstyr. 2 badeværelser og 2 separate toiletter. Derudover indeholder lejligheden plasma-tv og internet.  
Balkon- Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser–Mikrobølgeovn – Ovn -Køleskab - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

 

Lejlighed 5-værelses 10 personer "Luxury"

5-værelses luksus chaletlejlighed med plads til 8/10 personer på 130 m2. lejligheden er opdelt med 4 soveværelser til 2 personer og 2 opredninger i stuen. Nyrenoveret køkken med alt udstyr. 3/4 badeværelser og 2 separate toiletter. Derudover indeholder lejligheden plasma-tv og internet.  
Balkon-Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser–Mikrobølgeovn – Ovn -Køleskab - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) Lejlighed 6-værelses 10 personers

5-værelses chaletlejlighed med plads til 8/10 personer på 100 m2. lejligheden er opdelt med 4 soveværelser til 2 personer og 2 opredninger i stuen. Nyrenoveret køkken med alt udstyr. 3 badeværelser og 2 separate toiletter. Derudover indeholder lejligheden plasma-tv og internet.  
Balkon-Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser–Mikrobølgeovn – Ovn -Køleskab - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 
 

Lejlighed 6-værelses 12 personer

6-værelses chaletlejlighed med plads til 10/12 personer på 110 m2. lejligheden er opdelt med 5 soveværelser til 2 personer og 2 opredninger i stuen. Nyrenoveret køkken med alt udstyr. 4 badeværelser og 2 seperate toiletter. Derudover indeholder lejligheden plasma-tv og internet.  
Balkon-Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser–Mikrobølgeovn – Ovn -Køleskab - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes