Frankrig, Val Thorens

Lejlighed

Chalet Montagnettes Soleil 2

Om Chalet Montagnettes Soleil 2

50 meter fra pisten i Val Thorens finder du Chalet Montagnettes Soleil – det er så tæt på ski-in/ski-out, som man næsten kun tør drømme om.Hver dag skal du bare gå små 50 meter, klikke i skiene og så derud af. Perfekt, hvis du spørger os!

Lejlighederne

Men det er ikke det eneste, der er perfekt ved Chalet Montagnettes Soleil. Lejlighederne er til 6-10 personer og i den traditionelle alpe-stil. I alle lejligheder finder du en pejs og en sæk brænde, så du kan tænde op og rigtig hygge. Alle lejligheder er desuden med et fuldt udstyret køkken - blandt andet med opvaskemaskine, mikroovn, kogeplader og køleskab med fryser. Her er altså alt, du har brug for, for at kunne vise dine kokke-evner i køkkenet.

Beliggenhed

Men hvis du en aften ikke lige orker at stå at lave mad, så er der kun 300 meter til centrum af Val Thorens fra Chalet Montagnettes Soleil. Så du og dine medskiløbere kan hurtig gå ud i byen og finde et lækkert sted at spise – mulighederne er uendelige i Val Thorens.

Parkering

Hvis du kommer i bil til Val Thorens, så vær opmærksom på, at parkering ved Chalet Montagnettes Soleil koster 77 € for en uge. Vi ses i Val Thorens!  

Afstand til piste

Afstand til lift

Afstand til centrum

Afstand til skibus

Afstand til skileje

Pension

Ingen pension

Bar

Nej

TV

Ja

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Nej

Parkering

Nej

Yderligere faciliteter

Balkon/terrasse, Elkedel, Fryser, Håndklæder, Kaffemaskine, Komfur, Lejlighed, Mikroovn, Opvaskemaskine, Parkering (mod betaling), Sengelinned, Skirum, Slutrengøring, WiFi i lejlighed

AccommodationTypes