Frankrig, Val Thorens

Lejlighed

Lejlighed Les Balcons de Val Thorens

Om Lejlighed Les Balcons de Val Thorens

Balcons de Val Thorens er lækre chaletlejligheder, der byder hele familien velkommen til en skiferie i De franske Alper som sent skal glemmes.Med en beliggenhed hævet over selve byen, troner lejlighederne sig majestætisk med en skøn udsigt ud over hele Val Thorens.

Pæne lejligheder tæt på pisten

Til jer der lægger tryk på ski i skiferie, lover vi, at I ikke vil tage skuffet fra Balcons. De pæne lejligheder ligger 50 meter fra selve pisten, så her kommer I hurtigt og let af sted på eventyr i sneen. Den korte afstand er samtidig en fordel for jer, der godt kan nøjes med korte skidage, da der aldrig er langt hjem.  Lejlighederne ligger i en lille charmerende bydel, der er hævet over selve Val Thorens. Omgivelserne er med til at skabe hyggelige rammer, der skriger af bjegidyl.

Verdensklasse afterski

Dette betyder også, at de værste festaber hærger langt fra denne perle. Selvom I ikke er mere end et skisving fra byens centrum, har I alligevel et bredt udvalg af restauranter og indkøbsmuligheder lige i nærheden – så aftenens kulinariske begivenheder er sikret.

Lejlighederne

De store og velindrettede chaletlejligheder har et lækkert nytilbygget spa-område med pool, sauna og spa. Om aftenen kan man hygge sig i lejighedens opholdstue med udgang til balkon og udsigt over byen.

Lejlighederne har et flot moderne køkken og skulle gruppens kok have lyst til at holde fri og nyde ferien, så er det også muligt at tilkøbe både aftensmad og halvpension.

Afstand til piste

50 m

Afstand til lift

300 m

Afstand til centrum

650 m

Afstand til skibus

0 m

Afstand til skileje

650 m

Pension

Ingen pension

Bar

Ja

TV

Ja

Restaurant

Ja

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Nej

Parkering

Nej

Yderligere faciliteter

Babyseng, Badekar eller bruser, Balkon/terrasse, Dampbad, Elkedel, Fitnessrum, Fryser, Garage, Håndklæder, Jacuzzi, Kaffemaskine, Komfur, Kæledyr, Køleskab, Lejlighed, Mikroovn, Opvaskemaskine, Parkering (mod betaling), Reception, Sauna, Sengelinned, Skirum, Swimmingpool, Toilet, Wellness, WiFi i lejlighed

2 værelser m. kabine 4 personer

2-værelses lejlighed med kabine, til maksimum 4 personer, på 32 kvm. Lejligheden er indrettet med et køkken/opholdsrum med sovesofa for 2 personer, en kabine med to sovepladser og badeværelse med seperat toilet.
Balkon -Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab 

2 værelser m. kabine 5 personer

2-værelses lejlighed med kabine, til maksimum 5 personer, på 35 kvm. Lejligheden er indrettet med et køkken/opholdsrum med sovesofa for 2 personer, et soveværelse med tre sovepladser og badeværelse med seperat toilet.
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

3 værelser m. kabine 6 personer

3 værelser med kabine, for 6 personer, på 54 kvm. Lejligheden er indrettet med et køkken/opholdsrum med sovesofa for 2 personer, to soveværelser med to enkeltsenge i hver og badeværelse.
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

AccommodationTypes