Skiløber - hvor skal du hen på skiferie?

Øv! Du kan ikke komme på skiferie hertil ... Men bare rolig! Vi har mange andre muligheder

I sæsonen 2018/19 er Valloire, Courchevel, Montgenevre, Sestriere og Cervinia ikke en del af vores program - desværre! Men bare rolig, vi skal nok hjælpe dig med at finde et alternativ til skiferien.

Nyhed i Østrig - Obertauern

Som noget nyt i sæsonen 2018/19 kan du tage på skiferie til vores nye destination i Østrig, Obertauern, som virkelig har meget at byde på. Her er der 100 pistekilometer, og du finder også vores eget Hotel Marietta. 4-stjerner med værelser i alle kategorier. Perfekt til både kæresteturen, vennerne eller hele familien der gerne vil på skiferie.

Læs mere om Obertauern her.

Hvis du leder efter en skiferie til Valloire eller Montgenevre ...

Så vil Danski anbefale, at du tager til børnevenlige Alpendorf eller Wagrain i Østrig. Her finder du vores to børnevenlige hoteller med samme børnekoncept, som du måske allerede kender fra Hotel Les Gentianes i Valloire og Hotel Plein Süd i Montgenevre. Her er du altså sikker på at få den bedste tid med hele familien.

Læs mere om Alpendorf, Wagrain her.

Hvis du leder efter en skiferie til Courchevel ...

Så vil vi anbefale Tignes i Frankrig. Tignes er en del af Escape Killy, som betragtes som et af verdens bedste skiområder. Her kan du bo på vores eget hotel i hjertet af Tignes - Danski Klubhotel l'Arbina.

Læs mere om Tignes her.

Hvis du leder efter en skiferie til Sestriere ...

Så har Italien heldigvis masser af andre skønne destinationer! Lad os anbefale fantastiske Sauze d'Oulx - også kendt som italiens hemmelige perle. Sauze d'Oulx og Sestriere deler skiområde, så du kan stå over til Sestriere en dag og mindes gode, gamle dage.

Læs mere om Sauze d'Oulx her.

Hvis du leder efter en skiferie til Cervinia ...

Så vil du elske en skiferie til Canazei i Italien! Nok Italiens bedste og største skiområde. Du kommer ikke til at kede dig på de mange forskellige pister, så spænd skistøvlerne og se frem til en fantastiske uge på pisterne i det italienske.

Læs mere om Canazei her.

Skal vi hjælpe dig med at finde årets skiferie?

Kontakt Danski via mail@danski.dk eller ring på telefon 86 800 600, og lad os sammen finde den helt rigtige skiferie til dig. Alternativt kan du udfylde dine ønsker til skiferien her, og så vil vi sende et gratis, uforpligtende tilbud på en skiferie til dig.

Vi ses på pisterne næste år!