Italien, Canazei

Lejlighed

Apartment Bel Sit

Fakta

Om Apartment Bel Sit

I et hyggeligt område i udkanten af Canazei finder du de charmerende, ældre lejligheder i Bel Sit.

Herfra er der blot 100 meter til liften og 50 meter til skibussen, så du kommer nemt og hurtigt rundt i både byen og skiområdet.

Hyggelige omgivelser nær liften

Bel Sit ligger i rolige og hyggelig omgivelser i kanten af Canazei, blot 100 meter fra byens hovedlift. Herfra kommer du altså nemt og hurtigt afsted på ski om morgenen, når du eksempelvis skal ud på Sella Rondaen eller andre dele af det store skiområde.Centrum er også blot en lille gåtur fra lejlighederne, men du kan også tage skibussen, hvis det skal være ekstra nemt. Den kører nemlig 50 meter fra hoveddøren.
Bel Sit er velegnet og tiltænkt til familier, der gerne vil have ro og hygge. Dette er ikke et sted for dem, der vil have en fest.

Velindrettede lejligheder med balkon

Lejlighederne er af ældre dato, men det bidrager bare til den charmerende atmosfære. Her bor du lyst og hyggeligt, og lejlighederne er velindrettede med en rummelig stue med køkken, spiseplads og sofa. Her er både plads til at slappe af og til at lave mad.Alle lejligheder har også balkon, hvor der er rig mulighed for at nyde den friske luft og de skønne omgivelser.Lejlighedskomplekset råder også over nogle parkeringspladser, som I kan benytte, hvis I vælger at tage bilen til Alperne. Derudover er der også skiopbevaring.
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Faciliteter:

  • Skiopbevaring
  • Wifi
  • Parkering 

Afstande

Afstand til piste 500 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 300 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 450 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

WiFi Ja

2-vær. Lejlighed

2-værelses lejlighed på ca. 35 m2 med plads til 3 personer. Indrettet med et soveværelse, stue, køkken, badeværelse og balkon. Køkkenet har køleskab, komfur og mikroovn.
Balkon – Sengelinned – Kogeplade – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Elkedel

3-vær. Lejlighed

3-vær. lejlighed til maksimum 6 pers på ca. 65 kvm. Indrettet med to soveværelser, et opholdsrum med to opredninger, køkken og hele 3 badeværelser.

Balkon – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Køleskab – Håndklæder – TV - Elkedel

AccommodationTypes