Italien, Canazei

Lejlighed

Apartment Majon Betites

Fakta

Om Apartment Majon Betites

Hos Majon Betites i Canazei, bor du centralt og tæt på pisten.

Hos Majon Betites får du et smukt lejlighedskompleks, hvis klassiske alpestil passer perfekt til den italienske bjergby, som ligger velplaceret i det sydlige Tyrol. Majon Betites ligger forholdsvis centralt i Canazei, med blot 100 meter til centrum. Her er der rigeligt med muligheder når det gælder shopping, indkøb, barer og restauranter.

Lige ud til skovpisten

Herudover ligger det alpine ophold heller ikke langt fra skovpisten. Det kræver blot en gåtur på 50 meter i det smukke terræn, før man kan klikke skiene på og nyde pisterne. Når i vender snuden hjem mod Majon Betites, kan I roligt opbevare alt ski-udstyr i opholdets eget skidepot.

Hyggeligt ophold med plads til alle

På det hyggelige ophold er der både plads til børnefamilier, vennegrupper og par på ski. Her finder du nemlig dejlige lejligheder, der kan rumme alt fra 2-6 personer. Nogle af lejlighederne har tilmed en flot balkon, men det garanteres ikke.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 250 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Sengelinned Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

2-vær. Lejlighed

2-vær. lejlighed til maksimum 4 pers. Lejligheden ligger på 3. sal. Ældre af dato med et soveværelse, et badeværelse, en stue/køkken med mulighed for opredning til to og en balkon. Køkkenet udstyret med køleskab, kogeplader og ovn.
Balkon – Sengelinned – Kogeplade – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. Lejlighed

3-vær. lejlighed til maksimum 6 pers. Lejligheden ligger i stuen, som er høj. Ældre af dato med 2 soveværelser, 1 badeværelse m. dusch/WC og 1 køkken-opholdsrum. Køkkenet udstyret med køleskab, kogeplader, ovn og opvaskemaskine.
Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. lejlighed m. 2 bad

3-vær. lejlighed til maksimum 6 pers. Lejligheden ligger på 1. sal. Nyere lejlighed med 2 soveværelser, 2 badeværelser m. dusch/WC, 1 køkken-opholdsrum og balkon. Køkkenet udstyret med køleskab/frys, kogeplader, opvaskemaskine og ovn.

Balkon – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Fryser – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes