Italien, Canazei

Lejlighed

Apartments La Zondra

Fakta

Om Apartments La Zondra

Fine og rummelige lejligheder lige ved liften og tæt på byens centrum.

Her kan I alle komme godt afsted på ski hver morgen, for liften ligger lige i nærheden.

Store og små kommer snildt afsted på ski når I bor her. Der er nogle hundrede meter ind til Canazeis centum, og liften er endnu tættere på. Alle kommer nemt og hurtigt på ski i det store område Superski Dolomiti.

De tre nye og fine 4-værelses-lejligheder er lige til at rykke ind i.

I to af lejlighederne er der tre dobbeltværelser og tre komplette badeværelser. Den tredje lejlighed består af to dobbeltværelser, et værelse med køjeseng og i alt to badeværelser.

Alle lejlighederne er med en hyggelig stue, hvori der er en sovesofa. Der er køkken med opvaskemaskine, ovn og mikrobølgeovn. Der er to balkoner i lejligheden. Desuden findes der værdiboks, vaskemaskine, strygejern og strygebræt, elektrisk kost og WiFi. Der er i lejlighederne sengelinned, håndklæder og køkkenlinned.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Velkommen til en herlig skiferie for hele banden i Canazei.

Afstande

Afstand til piste 600 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 400 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

Mikrobølgeovn Ja

Safetybox Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

4-vær. lejlighed m. 3 bad

Lejlighed med køkken, hyggelig stue med sovesofa, 3 dobbeltværelser og 3 badeværelser.
Balkon - Opvaskemaskine - Ovn - Mikrobølgeovn - Køleskab - Pengeskab - Vaskemaskine - WiFi (gratis) - Sengelinned - Håndklæder

4-vær. lejlighed m. 2 bad

Lejlighed med køkken, hyggelig stue med sovesofa, 2 dobbeltværelser, et værelse med køjeseng og 2 badeværelser.
Balkon - Opvaskemaskine - Ovn - Mikrobølgeovn - Køleskab - Pengeskab - Vaskemaskine - WiFi (gratis) - Sengelinned - Håndklæder

AccommodationTypes