Italien, Canazei

Lejlighed

Casa Col de Pin

Fakta

Om Casa Col de Pin

Dette lejlighedskompleks ligger placeret i rolige omgivelser, i udkanten af byen, tæt på naturen og blot 250 meter fra hovedliften.

Men selvom området ligger i udkanten af byen, er der kun en halv kilometer til centrum af Canazei, hvor du finder massere af caféer og restauranter. Det er også muligt at lave mad selv i lejlighedens køkken, som har køleskab, komfur, ovn og opvaskemaskine.

Hyggelige lejligheder

Selve lejlighederne byder på en varm og rar atmosfære, hvor der er plads til afslapning og hygge, når dagens skiløb er ovre. Lejlighederne på 1. og 2. sal har desuden balkon, hvor du kan nyde en kop kaffe, læne dig tilbage og nyde udsigten over det smukke område.

Gratis parkering og ski-opbevaring

Hos Casa Col de Pin er sengelinned er inkluderet, men håndklæder skal selv medbringes.Til lejlighedskomplekset hører også gratis parkeringspladser og ski-opbevaring. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.Danski glæder sig til at byde dig velkommen hos Casa Col de Pin.

Afstande

Afstand til piste 700 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 350 m

Afstand til skibus 150 m

Afstand til skileje 400 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Køleskab Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

WiFi Ja


2-vær. Lejlighed

2-vær. lejlighed (stue-etage) til maksimum 3 personer. Lejligheden er indrettet med badeværelse, 1 soveværelse med 3 senge og et lille spisekøkken med spiseplads.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine – Hårtørrer – Ovn – Køleskab – Terrasse – Brødrister – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. lejlighed "Manzarda"

3-vær. lejlighed til maksimum 4 personer på 40 m3. Lejligheden er indrettet med badeværelse, 2 soveværelser med hver 2 senge og et lille spisekøkken med spiseplads. Lejligheden ligger øverst i huset og har derfor skrå vægge. Bemærk at sengelinned er inkluderet, men håndklæder skal medbringes.
Balkon – Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Hårtørrer – Ovn – Køleskab – Brødrister – TV – Vaskemaskine – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. Lejlighed

3-vær. lejlighed til maksimum 6 personer på 57 m3. Lejligheden er indrettet med 2 badeværelser, 2 soveværelser med hver 3 senge og et mindre spisekøkken med spiseplads. Lejligheden ligger på 1. sal. Bemærk at sengelinned er inkluderet, men håndklæder skal medbringes.

Balkon – Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine – Hårtørrer – Ovn – Køleskab – Brødrister – TV – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes