Italien, Canazei

Lejlighed

Casa Maura

Fakta

Om Casa Maura

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Lad os sige det sådan: Den går du ikke på kompromis med her!

Her er 100 nemlig dit yndlingstal. Det er så langt der er til liften, skibussen og skilejen – med andre ord er du tæt på alt det, som det handler om: Skiløbet.

Få minutter fra centrum

Men det er ikke kun skiløbet, du bor tæt på, når du bor her. Der er nemlig også få minutters gang til centrum herfra.

Lejligheden

Lejligheden er på 70 m2 og har en enestående udsigt til Sella-massivet. Den er renoveret, men stadig i en klassisk stil. Soveværelserne er store og derudover finder du alt, du har brug for på skiferien i lejligheden.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen på årets skiferie!

Afstande

Afstand til piste 800 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 400 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Safetybox Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Vaskemaskine Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

WiFi Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

3-værelses lejlighed (op til 6 personer)

Nyrenoveret lejlighed med 2 soveværelser, 2 badeværelser, køkken og stue med balkon. Der er mulighed for 2 opredninger i sovesofa i stuen.
Balkon - Sengelinned - Håndklæder - TV - Opvaskemaskine - Køleskab - Kogeplader - Hårtørrer - Mikroovn - Ovn - Safe-box - Bad og toilet - Vaskemaskine - Wi-Fi

AccommodationTypes