Italien, Canazei

Lejlighed

Casa Planch

Fakta

Om Casa Planch

Ski-in/ski-out - det får du og hele familien på skiferien i lejligheden Casa Planch!

Her er der kun 20 meter til liften, så beliggenheden er altså ret fantastisk.

Her er I nabo til hovedliften, som tager jer op i det store skiområde i Canazei hver dag.

Hurtigt på ski

Om morgenen er det altså blot at tage dine ski fra skikælderen og smutte over til liften, læne dig tilbage og blive fragtet hurtigt op til de lækre pister i Canazei.

Men det er ikke kun det fantastiske skiløb Casa Planch ligger tæt på - centrum er nemlig også kun et par minutters gang væk. I er altså tæt på alt, I skal bruge på skiferien, når hele banden bor i lejligheden Casa Planch.

Rummelig lejlighed

Casa Planch er en 4-værelses lejlighed på cirka 100 kvadratmeter. Lejligheden har tre soveværelser med dobbeltsenge eller to separate senge, et køkken og opholdsrum med en en-personers-sovesofa og et badeværelse. Her er der altså plads til hele familien, vennerne eller måske svigerfamilien. Lejligheden er bedst hvis man er 7 personer.

I lejlighedens køkken finder du alt, hvad du skal bruge, for at kunne lave et lækkert måltid mad. Hvis du kommer i bil til Canazei, kan du parkere foran lejligheden.
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Med andre ord er Casa Planch altså en rigtig god indkvartering i Canazei til årets skiferie.

Afstande

Afstand til piste 400 m

Afstand til lift 20 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 20 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Miniovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Vaskemaskine Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Babyseng Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Ski-depot ved liften (gratis) Ja

Skirum Ja

WiFi Ja

Lejlighed til 7 pers.

Denne rummelige lejlighed har 2 soveværelser, et køkken/opholdsrum med en sovesofa og badeværelse. I køkkenet finder I køleskab, mikroovn, kogeplader og opvaskemaskine. Lejligheden har også en balkon, så det er muligt at nyde det gode vejr efter lang dag på ski. Lejligheden er bedst egnet til en familie på 7 personer.

Balkon – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Fryser – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Mini ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Vaskemaskine – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes