Italien, Canazei

Lejlighed

Casa Soraperra

Fakta

Om Casa Soraperra

Nyd skiferien i store lejligheder med central og samtidig rolig beliggenhed.

Casa Soraperra ligger højt oppe ad den solrige bjergside i Canazei. Beliggenheden er tæt på byens gamle centrum i gode og rolige omgivelser, hvilket gør det til et godt sted at slappe af efter en herlig dag på skiene.

Store lejligheder i Canazei

I finder i dette hus fire store lejligheder med plads til i alt 20 personer, der på den måde kan rumme den store familie eller gruppe. Her er et- til tre-værelses lejligheder, hver med med plads til fire til seks personer. Lejlighederne indeholder et dejligt stort og veludstyret køkken. Desuden er her badeværelse med brus/wc. Lejlighederne, der har WiFi, er rummelige og i god stand. Der medfølger sengelinned og håndklæder.

I nærheden af pisterne

Fem minutter til fods bringer jer til og fra liften og skiløbet morgen og eftermiddag. Omtrent samme afstand er der hjem efter, at du har taget skovpisten, der leder til Canazeis bycentrum med indkøbsmuligheder, restauranter og cafeer.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 400 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 300 m

Afstand til skibus 400 m

Afstand til skileje 400 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Sengelinned Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Viskestykker Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

WiFi Ja

1-vær. Lejlighed

1-vær. lejlighed til maksimum 4 pers. er indrettet et køkken-opholdsrum med 4 sovepladser og et badeværelse.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Køleskab – Viskestykker – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. Lejlighed

3-vær. lejlighed til maksimum 6 pers. er indrettet med 1 værelse med dobbeltseng og 1 med to enkeltsenge, et køkken-opholdsrum og et badeværelse.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Fryser – Hårtørrer – Mini ovn – Køleskab – Viskestykker – Håndklæder – TV – Vaskemaskine – Wi-Fi (gratis)  

AccommodationTypes