Italien, Canazei

Lejlighed

Casa Tobià de Vale

Fakta

Om Casa Tobià de Vale

Velkommen til Canazei og de fine lejligheder Casa Tobià de Vale!

Casa Tobià de Vale består af tre hyggelige og charmerende lejligheder indrettet i klassisk Alpestil. De er særdeles velegnede til familier! 

Tæt på det hele 

Når du bor i Casa Tobià de Vale, så bor du faktisk tæt på alt. Der er kun et par minutters gang til både lift, piste og centrum – og hvad mere har man egentlig brug for på en skiferie? Her behøver de små ben nemlig ikke gå langt, for at kunne nyde skiferien i fulde drag. 

Charmerende lejligheder 

Lejlighederne i Casa Tobià de Vale er fint indrettet i tranditionelt alpestil med masser af træ. Det giver en hjemlig varme og rar atmosfære. Endnu bedre er, at du ikke skal tænke på sengelinned og håndklæder her – de er nemlig inkluderet i prisen og ligger og venter på dig i lejligheden. 
Med andre ord: Her får du en fantastisk skiferie tæt på det store skiområde i Canazei.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Danski glæder sig til at se dig i Casa Tobià de Vale.  

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 150 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Sengelinned Ja

Vaskemaskine Ja

Kaffemaskine Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Komfur Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Parkering (mod betaling) surcharge

Skirum Ja

WiFi Ja


2-vær. Lejlighed

2-vær. lejlighed i stue-etagen. Indrettet med 1 soveværelse, 1 køkken-opholdsrum med sovesofa og hjørnekøkken og badeværelse med massage-bruser.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine – Fryser – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Vaskemaskine – Wi-Fi (gratis)

3-vær. Lejlighed

Til maksimum 6 pers. på ca. 60 kvm. Indrettet med 2 soveværelser, et med dobbeltseng, køkken/opholdsrum med dobbelt sovesofa, og dusch/wc.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine – Fryser – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Vaskemaskine – Wi-Fi (gratis)

4-vær. Lejlighed

Til maksimum 8 pers. på ca. 140 kvm. Indrettet i to etager med 3 soveværelser, 2 bad og køkken/opholdsrum.
Balkon eller terrasse - Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine – Fryser – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Køleskab – Brødrister - Håndklæder – TV – Vaskemaskine - Elkedel – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes