Italien, Canazei

Lejlighed

Cesa Civetta

Fakta

Om Cesa Civetta

Velkommen til Canazei og Cesa Civetta! Her får du alt, hvad du har brug for – og ikke mindst liften i baghaven (næsten).

Her er nemlig kun 200 meter til den nærmeste lifte, som tager dig direkte op i det store skiområde i Canazei. Mulighederne for frist-tracks er altså gode!

Lejligheden

Cesa Civetta er en nyistandsat lejlighed til 4 personer. I lejligheden er der to soveværelser - et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge samt et køkken alrum. Her er altså god plads til hele familien, vennerne eller de to kærestepar på skiferie sammen.

Vær opmærksom på, at du skal tilkøbe sengelinned og håndklæder - medmindre du altså har det med hjemmefra.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen i Canazei på årets skiferie!

Afstande

Afstand til piste 750 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til shopping 500 m

Afstand til skileje 250 m

Værelset

TV Ja

Miniovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Komfur Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Faciliteter

3-værelses lejlighed (op til 4 personer)

Nyistandsat lejlighed med 2 soveværelser - et med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge - køkken alrum og eget badeværelse.

AccommodationTypes