Italien, Canazei

Lejlighed

Cesa San Florian

Fakta

Om Cesa San Florian

Tæt på alt du har brug for på skiferien finder du de rummelige lejligheder Cesa San Florian i Canazei.

Vil du gerne bo tæt på pisten? Så byder vi dig velkommen til Cesa San Florian i Canazei. De her lejligheder ligger ikke kun perfekt i forhold til pisten, liften og centrum – men så har de også alt, du har brug for på skiferien.

Store, rummelige lejligheder

Cesa San Florian består af store, rummelige lejligheder i rustik og moderne stil. I lejlighederne er der god plads til hele familien eller alle vennerne der er på skiferie. Lejlighederne er til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten – men gerne vil bo i hjertet af det hele.

Tæt på alt, du har brug for

Fra Cesa San Florian er du ikke kun tæt på skiløbet og centrum, men også på supermarkeder, specialbutikker og shopping. Hvis du en aften vil udforske det italienske køkken, så er der heller ikke langt til det store udvalg af restauranter i Canazei.
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.Danski glæder sig til at se dig i Canazei og Cesa San Florian på årets skiferie.

Afstande

Afstand til piste 80 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

Mikrobølgeovn Ja

Sengelinned Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

WiFi Ja

3-vær. lejlighed (max. 6 pers.)

3-vær. lejlighed til maksimum 6 pers. Rummelige lejligheder indrettet med to soveværelser med dobbeltseng (sengene kan adskilles efter ønske) et køkken-opholdsrum med mulighed for opredning samt to badeværelser. Køkkenet er udstyret med kogeplader, mikroovn og opvaskemaskine.
Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Mikrobølgeovn – Køleskab – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes