Italien, Canazei

Lejlighed

Chalet Winther

Fakta

Om Chalet Winther

Velkommen til Canazei og charmerende Chalet Winther, der drives af danske Trine og hendes team. Her er der altså garanti for at føle dig hjemme fra det sekund du træder ind i komplekset!

Trine og hendes team driver lejlighederne og har mange års erfaring og stort kendskab il Canazei og Superski Dolomiti - så har du spørgsmål til den bedste piste, restaurant eller andet, så er de altid klar til at svare.

Lejlighederne

Huset rummer store lejligheder, og der kan i alt bo 19 personer (plus opredninger) i huset. Alle værelser har eget bad og toilet – det er altså perfekt til store grupper og familier.

Alle senge er udstyret med dyner og hovedpuder (luksus for os danskere - sådan er det ikke alle steder i Alperne). I køkkenet finder du service, mikroovn, kaffemaskine og elkedel. Derudover er der føntørrer, vaskemaskine og tv i alle lejligheder.

Inklusiv i prisen er sengelinned, håndklæder, viskestykker, rengøringsmidler, forbrug og slutrengøring.

Øvrige faciliteter

I kælderetagen finder du et stort og hyggeligt opholdsrum, som alle gæster frit kan benytte til spil, lege eller bare lidt hygge. Søndag eftermiddag vil det være infomøde for alle nye gæster, og et par gange om ugen arrangerer Trine og teamet aftenhygge for alle beboere.

I Chalet Winther er der et skirum med støvlevarmere, så dine støvler er tørre og lune til en ny dag på ski – og helt ærligt, der er da ikke noget meget bedre end at stikke fødderne ned i et par lune støvler?

Kommer du i bil er der parkeringsmuligheder foran huset, ligesom der er et stort område (på jysk: en mark), hvor der plads til at bygge snemænd og have alle de sneboldkampe, du har lyst til, efter en god dag på pisterne.

Beliggenhed

Huset ligger lidt udenfor Canazei mod nabobyen Alba. Vi anbefaler derfor, at du tager bussen til liften – skibussen går lige ved huset, så det er hurtigt og nemt. Du kan også gå til liften, det vil tage små ti minutter.

Derudover finder du stoppestedet for mini-toget til skovpisten kun 450 meter fra huset, og huset er også i gåafstand til restauranter og indkøbsmuligheder.

Ankomst og afrejse

Når du ankommer til Chalet Winther, kan du få nøglerne til lejligheden klokken 15:00 (dog senest kl. 17). Lejlighederne skal forlades senest klokken 10:00 på afrejsedagen, men har du liftkort til denne dag, kan du opbevare dine tasker og klæde om i opholdsrummet i kælderen. Her er der også et toilet med mulighed for etagevask og tandbørstning inden hjemrejsen.

OBS: Vær opmærksom på, at der skal lægges et depositum ved 100€ ved ankomst pr. lejlighed. Dette tilbagebetales når lejligheden er gennemgået ved nøgleaflevering og alt er i orden.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at se jer i Canazei på årets skiferie!

Afstande

Afstand til lift 750 m

Afstand til centrum 900 m

Afstand til shopping 700 m

Afstand til skibus 75 m

Afstand til skileje 600 m

Værelset

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Safetybox Ja

Sengelinned Ja

Vaskemaskine Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Badekar Ja

Toilet Ja

Rengøring Ja

Håndklæder Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

3-værelses lejlighed (op til 6 personer)

Rummelig 3-værelses lejlighed til 5 personer, indrettet med 2 soveværelser, hver med eget badeværelse med brus (1 dobbelt- og 1 x 3-sengsværelse). Fra den rummelige spise-opholdsstue med direkte adgang til køkkenet, er der adgang til yderligere et badeværelse med badekar/bruseniche og vaskemaskine.
Mulighed for 1 opredning i 3-sengsværelset.

4-værelses lejlighed (op til 6 personer)

Superhyggelig 4-værelses lejlighed til 6 personer, beliggende på øverste etage med synlige skråbjælker, højt til loftet og masser af plads. God ”bjergstemning”. Lejligheden indeholder 3 store dobbeltværelser, 3 badeværelser, hvoraf 2 med brus og et med badekar/bruseniche og vaskemaskine. Lejligheden har stor opholdsstue og herfra adgang til køkkenet. Der er stor balkon på begge sider af huset med udgang fra alle værelser og stuen.

5-værelses lejlighed (op til 10 personer)

Stor 5-værelses lejlighed til 8 personer med 4 dobbeltværelser, hver med eget badeværelse, samt spise/opholdskøkken. 3 badeværelser har bruseniche og 1 badeværelse har badekar/bruseniche og vaskemaskine.
Centralt har lejligheden en stor hyggelig 6 meter lang, bred fordelingsgang mellem alle værelserne, der fint kan bruges som opholds- og legerum i ugens løb. Lejligheden har stor balkon på begge sider af huset med udgang fra alle værelser og fra opholdskøkkenet.
Fin mulighed for opredninger i værelserne (1-2 personer).

AccommodationTypes