Italien, Canazei

Hotel

Hotel Cesa Tyrol

Halvpension

Fakta

Om Hotel Cesa Tyrol

Det smukke familieejede Hotel Cesa Tyrol tilbyder flotte værelser, aktivitetsområde og lækker mad i stilfulde rammer.

Dette ny-renoverede og flotte hotel ligger i den rolige del af Canazei. Hotellet, der i 40 år har været i samme families eje, fremstår som et af byens smukkeste hoteller og panoramaudsigten er fremragende herfra.

Værelserne

Indretningen er ægte tyrolsk i stilen med møbler og interiør i lyst træ. I lounge- og barområdet kan man hygge sig med en drink ved den åbne pejs, og der er adgang til den flotte panoramaterrasse, hvor et glas prosecco vil være som skabt til formålet.
Hotel Cesa Tyrol ligger lidt væk fra pisterne i den mere rolige del af Canazei. Tæt på hotellet er der er dog en gratis skibus, som tager dig direkte til skiløbet.

Værelserne

Alle værelser er i hyggelig stil med masser af sjæl. De har møbleret balkon og en dejlig udsigt. Værelserne har også fladskærms-tv og eget badeværelse med gratis genstande. I baren og receptionen finder du gratis wi-fi.

Forplejningen

En god morgenbuffet serveres hver morgen i hotellets restaurant. Her kan du også købe frokost og aftensmad. Til middag serveres en menu med et fokus på lokale og traditionelle italienske retter (det er muligt af lave en menu til vegetarer og uden gluten). En gang om ugen tilbyder hotellet en tematiseret gallamiddag.

Aktiviteter

Hotellet har to bowlingbaner, som man skal bestille tid til. Derudover er der mulighed for bordtennis, dart, spillemaskiner og en underholdningsafdeling forbeholdt børn.

Wellness

Efter en lang dag kan du slappe af i hotellets spa. Her finder du en sauna, tyrkisk bad, aromabade, jacuzzi, solarium og massagebruser helt gratis for alle gæster. Du kan også få hydroterapi-behandlinger uden ekstra betaling. Hotellet har også et fitnessrum.

Værd at vide

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.
Er man interesseret i geologi kan man opleve ejerfamilien Sorarufs egen samling af mineraler, krystaller og juveler. For dem der har bil, er der gratis parkering. Derudover:
  • Aktivitetsområde med bowling
  • Værelse med balkon
  • Panoramaudsigt
  • Bar og lounge
  • 1000 meter til pisterne

Afstande

Afstand til piste 1000 m

Afstand til lift 1100 m

Afstand til centrum 700 m

Afstand til shopping 400 m

Afstand til skibus 170 m

Afstand til skileje 600 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Minibar Ja

Safetybox Ja

Balkon / Terrasse Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Kæledyr Ja

Babyseng Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Garage 7 € / Day

Jacuzzi Ja

Legerum Ja

Live musik Ja

Vis mere

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solarium: Ja

Dobbeltværelse Superior med mulighed for ekstra opredning

Dobbeltværelse Superior på cirka 24 kvm. med én dobbeltseng eller to enkeltsenge, møbleret balkon og badeværelse med brusebad, hårtørrer og toilet. En tredje sengeplads kan tilføjes.
Balkon - TV - Telefon - Pengeskab - Toilet & Brusebad - Hårtørrer - WiFi

Dobbeltværelse Comfort med mulighed for 2 ekstrasenge

Dobbeltværelse Comfort på cirka 28 kvm. Med dobbeltseng, møbleret balkon, sofahjørne og badeværelse med brusebad, hårtørrer og toilet. En eller to ekstra sengepladser kan tilføjes.
Balkon - TV - Telefon - Pengeskab - Toilet & Brusebad - Hårtørrer - WiFi

Enkeltværelse Comfort

Enkeltværelse på cirka 22 kvm. med balkon og badeværelse med brusebad, hårtørrer og toilet.
Balkon - TV - Telefon - Pengeskab - Toilet & Brusebad - Hårtørrer - WiFi 

Junior Suite - med mulighed for 2 ekstrasenge

Suite på cirka 40 kvm. med dobbeltseng eller to enkeltsenge, stor møbleret sydvendt balkon, sofahjørne samt et badeværelse med stort brusebad og i nogle værelser badekar. En eller to ekstrasenge kan tilføjes.
Balkon - TV - Telefon - Pengeskab - Toilet & Brusebad eller Badekar - Hårtørrer - WiFi

Junior Suite Plus

Suite på cirka 45 kvm. med dobbeltseng eller to enkeltsenge, stor møbleret balkon, sofahjørne og separat badeværelse og toilet. I badeværelset er der et stort brusebad, badekar og en lille sauna.
Balkon - TV - Telefon - Pengeskab - Toilet & Brusebad - Hårtørrer - WiFi - Sauna 

Suite - med mulighed for 2 ekstrasenge

Suite på cirka 50 kvm. med en speciel rund balkon i sydlig eller sydvestlig retning, opholdsafdeling og separat badeværelse og toilet. I badeværelset er der et stort brusebad, badekar og en lille sauna. I visse suiter kan en eller to ekstrasenge tilføjes og i nogle tilfælde kan et ekstra værelse være forbundet.
Balkon - TV - Telefon - Pengeskab - Toilet & Brusebad - Hårtørrer - WiFi - Sauna

AccommodationTypes