Italien, Canazei

Hotel

Hotel Engel

Halvpension

Fakta

Om Hotel Engel

Autentisk tyrolerhotel i idylliske omgivelser med aktiviteter for store og små.

Hvis du drømmer om at holde årets skiferie på ægte sydtyrolsk manér, er Hotel Engel lige noget for dig. Det flotte hotel ligger i idylliske omgivelser, tæt på centrum af Canzei, med træbeklædte bjerge til alle sider. Allerede fra første færd, når du træder ind i hotelfoyeren, overvældes du af den traditionelle tyrolske stil. Alle stereotype forestillinger dukunne have om Tyrol på linje med “Min søsters børn på bryllupsrejse”, vil med andre ord blive indfriet her! 

Et hotel med plads til alle 

Udover det autentiske udtryk, hotellet besidder, rummer det også plads til hygge, sjov og samvær for alle familiemedlemmer. En bar i den imponerende og stemningsfyldte lounge til de voksne samt et aktivitetsrum med bordtennis og bordfodbold til børnene gør, at hotellet appellerer til både store og små. Dernæst giver hotellets halvpension de perfekte rammer for, at familien kan samles over morgenmaden, inden en oplevelsesrig dag i sneen, samt henover aftenen til en lækker 3-retters menu. 

Wellness 

Hotellet egner sig også til de mere komfort-trængende familiemedlemmer, der ikke nødvendigvis længere har kræfterne til at fise rundt på pisterne dagen lang. Et wellnessområde i kælderen med sauna, solarium og damprum, sørger nemlig for at også bedsteforældrene kan nyde dagen i ren afslappelse. Også mor og far kan her flade ud, efter en aktiv – og måske også strabadsfyldt – dag i sneen. Hotel Engel er således et sted, der rummer alle generationer i familien. 
Danski glæder sig til at se jer på skiferien til Canazei. 

Afstande

Afstand til piste 850 m

Afstand til lift 850 m

Afstand til centrum 700 m

Afstand til shopping 700 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Nej

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Minimarked Nej

Faciliteter

Badekar eller bruser Ja

Halvpension Ja

Hotel Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Vis mere

Solarium: Ja

Toilet: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi i lobby: Ja

AccommodationTypes