Italien, Canazei

Hotel

Hotel Engel

Inkl. 6 dages liftkort

Inkl. halvpension

Rejsende 2 voksne
Transport Egen transport
Ankomstdato 21.12.2019
Hjemrejsedato 28.12.2019

Vælg værelser

21 dec
28 dec
4 jan
11 jan
25 jan

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • TV
  • Badekar eller bruser
  • Toilet
21 dec
28 dec
4 jan
11 jan
25 jan

Om Hotel Engel

Autentisk tyrolerhotel i idylliske omgivelser med aktiviteter for store og små.
Hvis du drømmer om at holde årets skiferie på ægte sydtyrolsk manér, er Hotel Engel lige noget for dig. Det flotte hotel ligger i idylliske omgivelser, tæt på centrum af Canzei, med træbeklædte bjerge til alle sider. Allerede fra første færd, når du træder ind i hotelfoyeren, overvældes du af den traditionelle tyrolske stil. Alle stereotype forestillinger dukunne have om Tyrol på linje med “Min søsters børn på bryllupsrejse”, vil med andre ord blive indfriet her! 

Et hotel med plads til alle 

Udover det autentiske udtryk, hotellet besidder, rummer det også plads til hygge, sjov og samvær for alle familiemedlemmer. En bar i den imponerende og stemningsfyldte lounge til de voksne samt et aktivitetsrum med bordtennis og bordfodbold til børnene gør, at hotellet appellerer til både store og små. Dernæst giver hotellets halvpension de perfekte rammer for, at familien kan samles over morgenmaden, inden en oplevelsesrig dag i sneen, samt henover aftenen til en lækker 3-retters menu. 

Wellness 

Hotellet egner sig også til de mere komfort-trængende familiemedlemmer, der ikke nødvendigvis længere har kræfterne til at fise rundt på pisterne dagen lang. Et wellnessområde i kælderen med sauna, solarium og damprum, sørger nemlig for at også bedsteforældrene kan nyde dagen i ren afslappelse. Også mor og far kan her flade ud, efter en aktiv – og måske også strabadsfyldt – dag i sneen. Hotel Engel er således et sted, der rummer alle generationer i familien. 
Danski glæder sig til at se jer på skiferien til Canazei. 

Afstand til piste

850 m

Afstand til lift

850 m

Afstand til centrum

700 m

Afstand til skibus

Afstand til skileje

Pension

Halvpension

Bar

Ja

TV

Ja

Restaurant

Ja

Wi-fi (free)

Nej

Elevator

Nej

Parkering

Nej

Yderligere faciliteter

Badekar eller bruser, Halvpension, Hotel, Lounge, Reception, Sauna, Solarium, Toilet, Wellness, Wellness behandlinger, WiFi i lobby

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Danski.

AccommodationTypes