Italien, Canazei

Hotel

Hotel Gran Chalet Soreghes

Inkl. 6 dages liftkort

Inkl. halvpension

Inkl. transfer

Rejsende 2 voksne, 2 børn (8, 8 år)
Transport Fly, Billund
Ankomstdato 29.02.2020
Hjemrejsedato 07.03.2020

Vælg værelser

29 feb
7 mar
14 mar
21 mar
28 mar

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse med 2 ekstra opredninger/senge (4 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • Balkon/terrasse
  • Minibar
  • Pengeskab
  • TV
  • Føntørrer
  • WiFi i værelse
  • Bruser
  • Toilet
29 feb
7 mar
14 mar
21 mar
28 mar

Fakta

Om Hotel Gran Chalet Soreghes

Bo på Hotel Gran chalet Soreghes og få den typiske bjerghytte atmosfære, kombineret med alle bekvemmeligheder og services, der forventes fra et 4-stjernet hotel.

Kombineret med hotellets solrige beliggenhed i centrum af Campitello, kun 200 meter fra liften, der går direkte op til superski Dolomitis’ velpræparerede pister, er der dannet grundlag for en uforglemmelig ferie med familien eller vennerne.
I den hyggelige restaurant, bliver der serveret typiske lokale retter, kombineret med raffineret national og international madlavning. Aftenmenuen består af en 3-4 retters menu, med salater og hjemmelavet desserter og morgenmaden serveres som buffet.
I hotelles wellness-center ”La Grotta”, er der desuden uendelig muligheder for at skabe en indre følelse af velvære i spabad, sauna, tyrkisk bad, den termisk grotte eller i fitnessrummet.
Hotellet tilbyder også gratis parkering og internet mod betaling.
Mange af værelserne har  også balkon med panoramaudsigt. 

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 50 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Minimarked Nej

Faciliteter

Balkon/terrasse Ja

Bruser Ja

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Garage Ja

Halvpension Ja

Vis mere

Jacuzzi: Ja

Lounge: Ja

Minibar: Ja

Pengeskab: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Toilet: Ja

TV rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi (mod betaling): Ja

WiFi i værelse: JaDobbeltværelse "Classic" m. dusch/wc og 2 opredninger

Fint værelse med dobbeltseng og eget bad og toilet, samt 2 ekstra opredninger på sovesofa.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (ekstra beregning) 

Dobbeltværelse "Prestige" m. dusch/wc og 2 opredninger

Et større og fint indrettet dobbeltværelse med eget bad og toilet, samt 2 ekstra opredninger på sovesofa.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (ekstra beregning) 

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 29.02.2020 - 11:00 - Billund
Ankomst 29.02.2020 - 13:25 - Innsbruck
Rejsetid 2:25
Flynr. DX624
Terminal Oplyses senere
Flyselskab

Hjemrejse

Afrejse 07.03.2020 - 13:40 - Innsbruck
Ankomst 07.03.2020 - 16:05 - Billund
Rejsetid 2:25
Flynr. DX625
Terminal Oplyses senere
Flyselskab

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 15 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og ikke måle mere end 50 x 40 x 23 centimeter. Børn under 2 år må i alt medbringe 5 kg håndbagage og én barnevogn eller klapvogn i en godkendt Airshells-taske. Det er ikke muligt at betale for overvægt - overskydende bagage skal efterlades. 


 


Skitransport 
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må til sammen maksimalt veje 12 kg.  


Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske.  Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. DAT accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


 


ABS Lavinerygsæk  
DAT tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Der kræves ikke yderligere specialgodkendelse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


 


Bestil siddeplads i flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 60 dage og frem til 48 timer før afgang. Du kan bestille din siddeplads ved at klikke her. Du skal logge ind med dit bookingnummer, som du finder på dit rejsebevis.


 


Mad ombord på flyet 
Når du flyver med DAT, kan du tilkøbe et lille udvalg og snacks og drikkevarer ombord på flyet. Det er også muligt at tilkøbe en kylling/bacon sandwich tur-retur for 159,00 kr. Dette skal bestilles senest otte dage inden afrejse ved at ringe til Danski på telefon 86 800 600. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal kuverter til rådighed, og at det kun gælder på fly fra Billund og Aalborg.


 


Check-in  
Self-service check-in i automaterne i lufthavnen er muligt for alle. Du skal vælge DAT og følge instruktionerne på skærmen. 

AccommodationTypes