Italien, Cervinia

Hotel

Hotel Serenella

Halvpension

Fakta

Om Hotel Serenella

Centralt i Cervinia finder du Hotel Serenella. Her er der kun 100 meter til pisten og liften - det er altså så godt som ski-in-in/ski-out.

Desuden skal du også kun lige rundt om hjørnet fra hotellet, og så starter det fantastiske byliv i Cervinia med bar og restauranter.

Klassisk alpestil og italiensk mad

Hotel Serenella er et enkelt og hyggeligt hotel i klassisk alpestil. Her bliver du indkvarteret på hyggelige værelser, og hver dag bliver der serveret morgen- og aftensmad i restauranten. Her vil du kunne nyde italienske klassikere og lokale specialiteter.

På hotellet er der desuden gode muligheder for at lade op og slappe af efter en dag på ski. Det kan du enten gøre på værelserne eller loungen på hotellet. Flere af værelserne har desuden udsigt over det smukke Matterhorn bjerg – bedre bliver det ikke!

Føl dig hjemme

Hvis du godt kan lide vin, så vil du helt sikkert føle dig hjemme på Hotel Serenella. Her er der nemlig rig mulighed for at smage på de lokale dråber.

Hotellet har Wi-Fi, så du kan dele de skønne billeder af udsigten og et glas vin med dine venner derhjemme.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Metzelet Bar Ristaurante, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at tage imod dig i Cervinia og give dig den bedste tid på skiferien.

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Lounge Ja

Reception Ja

Skirum Ja

Solterrasse Ja

TV rum Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse

Fint dobbeltværelse med plads til 2 personer, sengen er den dobbeltseng der ikke kan deles. Værelset har TV, hårtørrer og toilet/bad.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV 

Enkeltværelse

Fint værelse med plads til 1 person. Værelset har TV, hårtørrer og toilet/bad.

Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV 

AccommodationTypes