Italien, Livigno

Lejlighed

Apartment Baita Altea

Fakta

Om Apartment Baita Altea

Er I en familie der skal afsted på skiferie sammen giver Baita Altea jer de perfekte rammer, samtidig med at I er tæt på det hele.

Fantastisk udsigt

Lejlighederne Baita Altea giver jer en fantastisk udsigt over bjergene, og så ligger den i et stille område, men stadig tæt på det hele. Blot 400 meter derfra finder du Livignos gågade og skiliften “Doos”. Så er du frisk, kan du gå de 400 meter til liften, eller du kan tage bussen, som har afgang 10 meter fra Baita Altea.

Gå på opdagelse i italienske specialiteter

Vil du gerne lave mad selv, er det lokale marked “Galli” et besøg værd. Her sælges der lokale specialiteter inden for kød og ost - og så er de ansatte på “Galli” markedet altid klar til at dele en smagsprøve ud.
Vil du derimod gerne have maden serveret for dig, kan mange af Livignos restauranter anbefales. Udvalget spænder bredt - her er både de mindre, klassiske pizzariaer og Michelin-anbefalede restauranter.

Praktiske oplysninger

I lejligheden er der Wi-Fi, så du kan tjekke mails og Facebook under skiferien, hvis man gerne vil det. Til det mindre køkken er der også en opvaskemaskine, så du slipper for at stå med en større opvask efter maden. I Baita Alteas skiopbevaring kan du stille alt dit ski-grej natten over, så er det tørt og klar til en ny dag på pisten dagen efter.
Ankommer du i bil, er der gratis parkering lige ved lejligheden, så du skal ikke til at slæbe bagage og udstyr særligt langt. Desuden er håndklæder også inkluderet i opholdet, så det skal du heller ikke tænke på at have med.Danski glæder sig til at se jer i Livigno til vinter!

Afstande

Afstand til piste 400 m

Afstand til lift 400 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 20 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

3-vær. Lejlighed

Lejlighed på 76 kvadratmeter fordelt på to etager. I stueetagen er der entré med garderobe, køkken-alrum med dobbelt sovesofa, badeværelse med vindue og vaskemaskine. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltsenge, begge værelser med balkon, badeværelse med bruser og hårtørrer.

Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Mikrobølgeovn – Køleskab – TV – Vaskemaskine - Elkedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes