Italien, Livigno

Lejlighed

Apartment Baita Damiano

Om Apartment Baita Damiano

Baita Damiano er et rigtig godt bud på en lejlighed til en familie skiferie, hvor I bor tæt på både piste og lifte.

Stop!

- du har lige fundet  2 chaletlejligheder i Livigno med under 50 meter til pisten. Baita Damiano er et nyrenoveret chalet med en fantastisk beliggenhed i San Rocco bydelen i Livigno. Herfra har man bare 50 meter til både pisten og liften, hvorfor der er aldrig er langt at gå, når man skal afsted om morgenen eller hjem fra ski om eftermiddagen. Chaletet består af 2 lejligheder, der begge er nyistandsatte og har gratis internet og mulighed for parkering.

Ideel til familier

Den ene lejlighed er en 2-værelses lejlighed i 2 etager med plads til 4 personer. På øverste etager er der soveværelse, bad og toilet. I stuen er der opholdsrum med sovesofa til 2 personer. Køkkenet er stort og har ovn, komfur og opvaskemaskine. Lejlighed 2 er en 3-værelses lejlighed med plads til 6 personer. I lejligheden finder man 2 soveværelser (et med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge), et opholdsrum med sovesofa til 2 personer, bad, toilet og balkon. Alt i alt et rigtig godt bud på en familielejlighed tæt på pist og lift i Livigno. Rigtig god skiferie!

Afstand til piste

50 m

Afstand til lift

50 m

Afstand til centrum

500 m

Afstand til skibus

50 m

Afstand til skileje

500 m

Pension

No Pension

Bar

Nej

TV

Ja

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Nej

Parkering

Nej

Yderligere faciliteter

Elkedel, Håndklæder, Kaffemaskine, Komfur, Køleskab, Lejlighed, Mikroovn, Opvaskemaskine, Sengelinned, Skirum, Slutrengøring, WiFi i lejlighed

2-vær. lejlighed (max 4 pers.)

Toværelseslejlighed på 40 kvm med et soveværelse og et fint opholdsrum med fuldt udstyret køkken og to ekstra sovepladser på en sovesofa.
Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn – Køleskab - Håndklæder  – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

3-vær. lejlighed (max 6 pers.)

Treværelseslejlighed på 67 kvm med to soveværesler, et med dobbeltsend og et med to enkelt senge. I opholdsrummet findes to ekstra sovepladser på en sovesofa, samt et fuldt udstyret køkken.
Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn – Køleskab - Håndklæder  – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes