Italien, Livigno

Lejlighed

Apartment Baita Filomena

Fakta

Om Apartment Baita Filomena

Baita Filomena er en nyistandsat lejlighed, som har en god placering i Livigno.

Velkommen til Baita Filomena i Livgno! 
Baita Filomena er en nyistandsat lejlighed, som har en god placering i Livigno. Der er kun 400 meter til nærmeste piste og lift. Så har du mulighed for at lidt gang i bentøjet fra morgenstunden, inden du klikker skiene på og bevæger dig ud på Livignos 115 pistekilometer. Hvis du hellere vil spare alle dine kræfter og være helt frisk til skiløbet, så er der også en mulighed til dig. Skibussen går nemlig kun 100 meter fra lejligheden.  
Lejligheden ligger på 1. sal og er helt ideel til familier eller par. Lejligheden er indrettet med to soveværelser og et køkken, med alt du skal bruge til selv at kokkerere morgen og/eller aftensmad. Hvis du er typen, der gerne vil slappe af på din skiferie, så er der kun 200 meter til centrum af Livigno. Her kan du få dig en lækker aftensmad, mens du sidder tilbage i stolen og snakker om dagens skiløb på pisten.  
Baita Filomena tilbyder alt det, du skal bruge i din indkvartering til din skiferie i Livigno. Du får god placering i forhold til byen og liften og en helt nyistandsat lækker lejlighed,  
Danski glæder sig til at se dig i Livigno på årets skiferie!

Afstande

Afstand til centrum 1000 m

Værelset

TV Ja

Elkedel Ja

Ovn Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengørring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

AccommodationTypes