Italien, Livigno

Lejlighed

Apartment Baita Stella Alpina

Fakta

Om Apartment Baita Stella Alpina

Vil du bo tæt på skiløbet og være den første på pisterne hver dag - så er Baita Stella Alpina stedet!

Vil du stå på ski i Livigno denne vinter, og drømmer du om en skiferie hvor du har liften som nabo? Så skal du læse med her - vi har nemlig fundet den perfekte indkvartering til dig.

Tæt på liften i Livigno

Lige for foden af pisten og med få meter til Carosello 3000 liften finder man flotte Baita Stella Alpina som er det perfekte hus til familier da man her får hyggelige lejligheder i god størrelse og i rolige omgivelser. Baita Stella Alpina tilbyder lejligheder til henholdsvis 4, 5 og 6 personer, så er i en stor familie eller gruppe afsted så er denne indkvartering helt optimal.

Hvis du er typen der står ved liften når den åbner og kører i dalen som den sidste, så skal du bo her. Efter morgenmaden kan du nemlig gå lige ud af døren og sætte dig tilrette i liften. Få minutter senere står du på toppen som en af de første og kan køre ned af de uberørte og velpræparerede pister!

God mad & shopping venter
Livigno er et sandt slaraffenland når det kommer til god mad og shoppingmuligheder. Når du ikke er på pisterne kan du udforske områdets lækre restauranter hvoraf flere af dem er anbefalet i Michelin guiden. I Livigno kan du handle toldfrit i byens mange butikker, så der er helt sikkert mulighed for at gøre en god handel inden turen igen går mod Danmark.

Vi glæder os til at tage imod jer i Livigno denne vinter!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 1000 m

Afstand til shopping 700 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Safetybox Ja

Sengelinned Ja

Elkedel Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

WiFi Ja

3-vær. lejlighed (4 pers.)

Lejlighed på 60 kvm med 2 soveværelser. Værelserne er udrustet med hhv. en dobbeltseng og to enkel senge. I opholdsrummet finder i en fint udrustet køkken. Derudover har lejligheden også et fjernsyn, samt bad og toilet.
Sengelinned – Kogeplade – Mikrobølgeovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Elkedel – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. lejlighed (5 pers.)

Lejlighed på 63 kvm med 2 soveværelser. Værelserne er udrustet med hhv. en dobbeltseng og tre enkel senge. I køkken/opholds rummet er der mikrobølgeovn, kogeplader, og alt øvrig udrustning. Lejligheden har også et fjersyn, et badeværelse samt toilet.
Sengelinned – Kogeplade – Mikrobølgeovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Elkedel – Wi-Fi (gratis) 

4-vær. lejlighed (6 pers.)

Lejlighed på 70 kvm med tre soveværelser. To af værelserne har dobbeltseng, mens det tredje har to enkelt senge. Opholdsrummet indeholder et fint udrustet køkken. Lejligheden har derudover også fjersyn, samt bad og toilet.

Sengelinned – Kogeplade – Mikrobølgeovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Elkedel – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes