Italien, Livigno

Lejlighed

Apartment Giorgio

Fakta

Om Apartment Giorgio

Vil I gerne bo med en udsigt, I aldrig vil blive træt af at vågne til, og i rolige omgivelser? Så er lejlighederne Giorgio noget for jer.

Lejlighederne Giorgio er ideelle til familien eller gruppen, der ønsker at bo i rolige omgivelser, men samtidig midt i det hele. Lejlighederne ligger nemlig i midten mellem Livigno centrum og San Rocco området. 600 meter fra lejligheden ligger liften Doss, men orker I ikke at traske med skistøvlerne til liften, ligger busstoppestedet kun 50 meter fra lejligheden.
Plads til hele familien


Denne lejlighed byder på en flot udsigt udover bjergene. Her finder I to soveværelser, et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge, et fuldt udstyret køkken og et godt opholdsrum med god plads til at samles omkring en god hjemmelavet middag, eller et salg brætspil til at slutte dagen af på.

Lejligheden, har plads til fire personer - altså god plads til at slappe af, nyde skiferien og hinandens gode selskab.

Rolig beliggenhed
Hvis I gerne vil have en skiferie med mulighed for at slappe af i ro og mag, uden larm fra byen, er Giorgio et ideelt sted at bo, da det ligger i et fredeligt område.

Lejligheden ligger tæt på alt, hvad I behøver, og kun 50 meter fra hoveddøren kører skibussen, som tager jer direkte til den nærmeste lift. Det er derfor nemt for jer at begive jer ud i Livignos skiområde, med masser af velpræpererede pister, der ligger klar til at blive kørt på.

I nærheden af det hele
Kun to minutters gang fra lejligheden finder I muligheder for indkøb og spisesteder. Der er et fint supermarked, hvor det store udvalg af lækre italienske delikatesser, som gør det let som en leg at være aftenens kok. Det er blot at lade sig inspirere til aftenens menu af det store udvalg.

Er I nysgerrige efter de toldfrie shopping-muligheder, eller Livignos byliv, ligger det cirka600 meter herfra. Der er naturligvis også et stort udvalg af spisesteder at finde i byen, og det kan nemt nås med både en bustur eller med taxi. I den anden ende af gaden, cirka 1000 meter længere nede, i San Rocco området, finder I også mulighed for shopping, spisesteder og barer.

Godt at videKommer I kørende selv, så kan I parkere i den dertilhørende garage. Ankommer I i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.


Danski glæder sig til at byde jer velkommen i Livigno og i lejlighederne Giorgio.

Afstande

Afstand til piste 600 m

Afstand til lift 600 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 400 m

Afstand til skibus 50 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Sengelinned Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng € 105 / week (0-1 years)

Skirum Ja

3-værelseslejlighed

3-værelses lejlighed med plads til 4 personer

Køkken - mikrobølgeovn - TV håndklæder - lagener

AccommodationTypes