Italien, Livigno

Lejlighed

Appartamenti Carosello

Fakta

Om Appartamenti Carosello

Perfekt ferielejlighed med plads til hele familien kun få meter fra pisten!

Bor I i denne hyggelige lejlighed hos Appartimenti Carosello, så får I en hjemlig lejlighed med en lys og åben planløsning, som passer til hele familien.

Lejligheden har to soveværelser, som begge har udsigt til den solbeskinnede Carosello bjergside.

Plads til familiehyggenI lejligheden finder I ligeledes et fuldt udstyret køkken i forbindelse med et opholdsrum, hvor der er plads til at samle hele familien til en god middag eller brætspil efter en lang dag på pisterne.

Hele lejligheden har gulvvarme, så hverken store eller små skal fryse om fødderne på skiferien. Det gælder også på ski, da I har mulighed for at benytte indkvarteringens skirum med støvlevarmere og starte skidagen med lune støvler.

Bor I på Appartimenti Carosello har I adgang til bygningens gårdhave, som indbyder til at nyde en kop varm chokolade i eftermiddagssolen med bjergene som baggrund.

Skiløb lige ved dørenEn af de helt store fordele ved at holde ferien hos Appartimenti Carosello er den korte afstand til pisterne. Kun 50 meter fra lejligheden finder I den store Carosello 3000 kabinelift, som hurtigt og komfortabelt fører jer til tops.

På Casosello-bjergsiden findes hovedsageligt blå og røde pister, som passer forrygende til børn og nybegyndere, men også til den øvede skiløber som nyder at køre i sit eget tempo eller træne teknik.

Det er også her de fleste skiskoler holder til, så det er nemt for både store og små at lære at stå på ski.

Roligt område og tæt på det heleAppartimenti Carosello ligger på en rolig gade cirka 1,5 kilometer fra Livignos travle centrum, som I nemt kan komme til med en bus, der kører blot 200 meter fra lejligheden.

Det er dog ikke nødvendigt at begive sig så langt, da I finder både shopping, restauranter og barer i gåafstand fra lejligheden. Det gælder også det store supermarket Coop Livigno, som byder på et stort udvalg af lokale italienske delikatesser og vin.

Der findes desuden gratis Wi-Fi i lejligheden, samt privat parkeringsplads, hvis I kommer kørende i egen bil.
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.


Vi ønsker jer en rigtig god skiferie til Livigno!

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 1500 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

3-værelses lejlighed til max 4 personer - Alba

Dejlig lejlighed på 1. etage med to separate soveværelser med enten dobbeltsenge eller enkeltsenge, fuldt udstyret køkken med spiseplads og sofa samt balkon. Lejligheden har også eget badeværelse med bruseniche.
Balkon - Sengelinned - Håndklæder - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Køleskab - Kogeplade - Kaffemaskine - TV - WiFi (mod betaling)

3-værelses lejlighed til max 4 personer - Tramonto

Fin og lys lejlighed på 1. etage med fuldt udstyret køkken med sofa og spiseplads samt en balkon. Derudover er der to separate soveværelser med enten dobbeltsenge eller enkeltsenge og et badeværelse med bruseniche.
Balkon - Sengelinned - Håndklæder - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Køleskab - Kogeplade - Kaffemaskine - TV - WiFi (mod betaling)

AccommodationTypes