Italien, Livigno

Lejlighed

Baita Gino

Fakta

Om Baita Gino

Hvis I gerne vil være tæt på det hele på jeres skiferie, men stadig bo i et fredeligt område, så er Baita Gino noget for jer.

Baita Gino byder på en rigtig dejlig ferie indkvartering i Livigno, og er ideel til en stor familie eller gruppe med fokus på hyggeligt samvær.

Plads til hele familien
Denne lejlighed føler du dig hjemme, i en stor og rummelig lejlighed med plads til hele familien. Lejligheden er indrettet med 4 værelse, 1 med dobbeltseng og 3 værelser med twinbeds. Der er et fuldt udstyret køkken, og et dertilhørende opholdsrum, hvor der er god plads til at samles om en god middag, eller et slag brætspil med hele familien, efter en lang dag på ski.

Lejligheden, der har plads til 8 personer, er velegnet til hele familien eller gruppen af gode venner. Her er der ingen der skal ingen bekymre sig om at skulle sove i stuen, der er plads til alle, og hele 90m2 at boltre sig på.

Hvis du har taget familien eller dine gode venner med i bilen, er der ikke grund til at spekulere over hvor bilen skal parkeres. Der findes privat parkering foran lejlighedskomplekset. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

I lejligheden finder du også wi-fi og skiopbevaring.

Rolig beliggenhed
Vil du gerne bo tæt på liften – med 250 meter til den nærmest lift, Doss n. 18 og San Rocco n. 17, er det nemt at komme ud på ski fra lejligheden hver dag.

I denne del af Livigno findes der charmerende små specialbutikker, supermarkeder og restauranter som byder på både internationale og lokale kulinariske oplevelser. Her findes også barer og diskoteker, hvis du trænger til en drink efter dagens skiløb.

Som prikken over I'et stopper skibussen kun 30 meter fra lejlighedskomplekset, som tager dig til Livignos øvrige bydele og skiområder. Så hvis du har brug for meget mere shopping i det toldfrie område, er det bare med at hoppe på bussen og tage med ind til hovedgaden. Hvis du derimod gerne vil starte din skidag på Mottolino bjerget, tager du skiene over skulderen, og bussen vil fører dig dertil.


Danski glæder sig til at byde dig velkommen til Livigno og Baita Gino.

Afstande

Afstand til piste 250 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til skibus 30 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Sengelinned Ja

Vaskemaskine Ja

Elkedel Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng € 105 / week (0-1 years)

Skirum Ja

Slutrengøring undtagen køkken Ja

5-vær. lejlighed

4 soveværelser: 1 med dobbelseng og 3 med twin beds. Stor stue med køkken. Stort badeværelse.

Køkken med opvaskemaskine - vaskemaskine - TV

AccommodationTypes