Italien, Livigno

Lejlighed

Baita Morena 2

Fakta

Om Baita Morena 2

Bo i denne komfortable lejlighed med plads til at hygge med hele familien på skiferien.

Apartment Baita Morena 2 ligger i et roligt og naturskønt område syd for Livigno, perfekt til skiferien med fokus på familien og hyggeligt samvær.

Plads til hele familien

Denne lejlighed på første sal byder på en flot udsigt til bjergene. Her er to soveværelser, et fuldt udstyret køkken og et godt opholdsrum med god plads til at samles omkring en god middag eller et slag brætspil til at runde dagen af med.

Lejligheden, der har plads til op til 6 personer, er velegnet til hele familiebanden eller gruppen af gode venner. Slap af, nyd ferien og det gode selskab, og glem bekymringerne om slutrengøring, for den er inkluderet i prisen (dog undtaget køkkenet)

Skirummet klarer tørring af det våde skiudstyr efter en dejlig lang dag på pisterne.

Rolig beliggenhed

Beliggenheden i et fredeligt område gør, at Baita Morena 2 er et ideelt sted at bo, hvis man gerne vil have en skiferie med mulighed for at slappe af i ro og mag uden byens larm.

Tæt på lejligheden ligger alt, hvad I behøver, og kun 50 meter fra hoveddøren kører skibussen, som tager jer direkte til nærmeste lift. Det er således ingen sag at begive sig ud i Livignos skiområde, med masser af velfriserede pistekilometer, der ligger klar til jer.

I nærheden af det hele

Kun 100 meter fra lejligheden finder I muligheder for både indkøb og spisetsteder. Der er et fint supermarked, hvor det store udvalg af lækre italienske delikatesser gør det nemt for dem med køkkentjansen at lade sig inspirere til aftenens menu. Det hele er indenfor gåafstand, så det er ret smart.

Livignos byliv og de toldfrie shopping-muligheder, der ligger ca. 3 kilometer herfra kan nås med en tur med taxi eller bus. Der er naturligvis også et stort udvalg af spisesteder at finde derinde.

Godt at vide

Ved ankomst til Apartment Baita Morena 2 er det muligt at tjekke ind mellem 16.00 - 20.00, mens udtjekning skal ske mellem 08.00 - 09.00 om morgenen.

Kommer I kørende selv, så kan I parkere gratis på den private parkeringsplads lige foran lejligheden.

Afstande

Afstand til piste 20 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 2000 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 20 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

WiFi Ja

WiFi (mod betaling) €10/week

2-værelses lejlighed til 2 personer

Lejlighed med separat soveværelse med dobbeltseng, eget badeværelse og et køkken/opholdsrum med både spisebord og sofahjørne.
Håndklæder - Sengelinned - Kaffemaskine - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Køleskab - TV - WiFi

3-værelses lejlighed til 4 personer (mulighed for 2 ekstra opredninger)

Lejlighed med to separate soveværelser, det ene med en dobbeltseng og det andet med køjeseng, badeværelse samt et køkken/opholdsrum med spiseplads og sovesofa til to ekstra personer.
Håndklæder - Sengelinned - Kaffemaskine - Ovn - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Køleskab - TV - WiFi

AccommodationTypes