Italien, Livigno

Lejlighed

Baite Costaccia

Fakta

Om Baite Costaccia

Vil du gerne bo med kort afstand til pisten, tæt på byens liv, i et roligt område i det nordlige del af Livigno - så er Baite Costaccia noget for dig.

Baite Costaccia ligger i den nordlige ende af Livigno, og er to hyggelige lejligheder, som ligger med få meter til det meste. Når du bor her, har du kun 250 meter til liften og pisten, og du har kun 500 meter ind til byens centrum, der er fuld af liv. Desuden har du skibussen 50 meter fra din hoveddør.

På de blot 250 meter, kommer du til liften Cassana, der nemt tager dig på i morgensolen, så du kan starte din skidag med at stå på ski på Carosello bjergsiden – findes der noget bedre end skiløb og morgensol?

Hvis du ønsker at starte din skidag fra en anden lift, kan du hoppe på skibussen, som i øvrigt er gratis, 50 meter fra din hoveddør. Skibussen tager dig nemt rundt i Livigno by, så hvis du ikke vil gå de 500 meter ind til byens centrum, er det bare med at hoppe på bussen. På gågaden i Livigno finder du både gode restauranter, caféer, barer og toldfri shopping.

Bo her hvis..

..du gerne vil bo i en lejlighed, i et roligt og hyggeligt område, men samtidig have det meste tæt på dig.

Der findes to forskellige lejligheder, en lejlighed med plads til to personer, og en lejlighed med plads til fire personer. Lejlighederne er indrettet på ægte italiensk alpe-stils manér, og med plads til hygge. Der er et lille køkken med det mest nødvendige, en hyggelig stue og separate soveværelser. Det kan godt være at lejlighederne er simple, men der er det du har behov for, for at få en hyggelig og god skiferie.

Sådan spiser du her

I lejligheden smager maden helt perfekt, fordi det er nemlig dig selv der er kok i eget køkken og du bestemmer helt selv menuen. Supermarkedet ligger kun et par minutters gang væk fra lejligheden, så det er intet problem at få handlet ind til en dejlig middag, eller til nogen lækre italienske specialiteter.

Hvis du hellere vil have det nemt, og gå på opdagelse i Livignos mad-mekka, så er byen fyldt med lækre restauranter. Hvis du er til lækker italiensk mad, skal du ikke lede længe, og du kan faktisk finde alt hvad hjertet skulle begære af lækre retter.
Savler du allerede over at skulle sætte tænderne i en dejlig pastaret eller en pizza, kan vi anbefale et besøg på en af Livignos bedste pizzariaer, Bait dal Ghet, som ligger lige i gågaden. Du finder også et hav af andre restauranter, hvis du ikke kun vil spise pizza.

I Livigno finder du også en række Michelin-anbefalede restauranter, hvis menuen nu skulle stå på noget andet end pasta og pizza. Og som en ekstra bonus for du jo faktisk mere kvalitet for pengene, da Livigno er toldfrit.

Værd at vide

Der er en parkeringsplads i garagen ved lejlighedskomplekset.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Danski ser frem til at byde dig velkommen i lejlighederne Baite Costaccia!

Afstande

Afstand til piste 250 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til shopping 650 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 400 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Rengøring Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

WiFi Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng 0-1 years old

Babyseng Ja

Studio-lejlighed til 2 personer

Studio på 22 m2 i stueetagen med mindre køkken, sofa og soveområde med to enkeltsenge. Badeværelse med brus.
Balkon - kogeplade - mikrobølgeovn 

3-værelses lejlighed til 4 personer

Lejlighed på 67 m2 i 2 plan. Førstesalen består af køkken/alrum med sofa og mindre køkken, et lille badeværelse og balkon. Anden etage byder på et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltsenge samt et badeværelse med badekar.
Der hører en parkeringsplads til i garagen (kun for 3-værelses lejlighed)
Parkeringsplads - balkon - mikrobølgeovn

AccommodationTypes