Italien, Livigno

Lejlighed

Casa Giglio

Fakta

Om Casa Giglio

Casa Giglio er indrettet på smagfuld maner og danner de perfekte rammer for skiferien.

Dette hyggelige hus blev opført i 2011, hvilket giver et moderne supplement til den klassiske alpestil. Her finder du rummelige og funktionelle 3-værelses lejligheder, der udstråler kvalitet og hygge. Alt sammen uden at det behøver at koste en formue.  

Tæt på skiløbet 

Hos Casa Giglio er du altid tæt på skiløbet med beliggenhed tæt på Cassana-liften og lige op ad Carosello-bjergsiden. Hermed er der altså god mulighed for at være de første på pisten - hver eneste morgen.  

Central placering 

Når man bor på Casa Giglio er der også mange muligheder når det gælder shopping, restauranter, købmænd og barer. Handelscentrummet i Livigno er indenfor gåafstand, hvilket giver nem og hurtig adgang til det pulserende byliv. Trods den centrale placering er der hverken støj eller fest på dørtrappen. Heldigvis er der mulighed for at slappe af og nyde roen på skiferien.

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 400 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 150 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Garage 10€/day

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi (mod betaling) 10€/week

3-vær. Lejlighed

3-vær. lejlighed på ca. 75 kvm indrettet med 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med adskilte senge, dusch/wc og et køkken med opvaskemaskine, kogeplader, mikroovn, køleskab og kaffemaskine.
Balkong eller Terrasse - Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaksine – Hårtørrer - Mikrobølgeovn - Viskestykker - Køleskab – Håndklæder  – TV – Elkedel - Wi-Fi (ekstra beregning)

AccommodationTypes