Italien, Livigno

Lejlighed

Casa Romantica 2

Fakta

Om Casa Romantica 2

Hos Casa Romantica i Livigno får du et hyggeligt lejlighedshus med plads til masser af samvær.

Som navnet rigtigt nok hentyder til, er dette et sted der virkelig henvender sig til par der elsker tosomheden, hinandens selskab og romantiske omgivelser. Selve indretningens stil kommer dermed heller ikke som nogen stor overraskelse. Her kombineres den klassiske alpestil med et hyggeligt og romantisk tema, der får Amors pile til at flyve. 

Smuk placering

Casa Romantica har en fantastisk placering, og stedet er oplagt, hvis man gerne vil bo tæt på pisten og dermed skiløbet. Her bor du kun 100 meter væk fra den nærmeste lift, hvilket betyder at man hver dag kan være de første til at nyde pisterne i bjergterrænet.

Hos Casa Romantica er du heller ikke langt væk fra indkøbsmuligheder. Her ligger den nærmeste købmand lige overfor, mens der er et supermarked blot få minutter væk. Hvis man ønsker at besøge  Livigno centrum, stopper skibussen blot 50 meter fra opholdet. 

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 1000 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Vaskemaskine Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Komfur Ja

Slutrengørring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

WiFi Ja

4-værelses lejlighed (op til 6 personer)

4-værelses lejlighed til maksimum 6 pers. Indrettet med to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med køjeseng, 3 badeværelser, mindre spisekøkken med spiseplads til 6 personer, samt med kogeplader, køleskab, lille fryser, mikroovn, og elkedel. Derudover TV samt balkon.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Fryser - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - Tv - Vaskemaskine - Elkedel

AccommodationTypes