Italien, Livigno

Lejlighed

Chalet Agnese

Fakta

Om Chalet Agnese

I udkanten af Livigno finder du lejligheden Chalet Agnese med ski-in/ski-out, hvor der er plads til hele familien – og svigerfamilien eller alle vennerne.

Chalet Agnese er placeret i San Rocco området i Livigno. Selvom lejligheden ligger i udkanten af Livigno, skal du ikke være nervøs for at traske langt i dine skistøvler. Den nærmest lift, finder du nemlig lige uden for din hoveddør, så det er nemt at være den første på de velfriserede pister hver morgen.

Hvis du gerne vil starte skidagen fra en anden lift end den der ligger uden for din hoveddør så går der en gratis skibus, kun 50 meter fra lejligheden. Du har mulighed for både at fange den gule, røde, grønne og blå buslinje.

Selvom lejligheden ligger i udkanten af Livigno, bor du tæt på både supermarkeder, restauranter, pizzeriaer, barer og diskoteker. Der er masser af muligheder for at udforske det italienske køkken, natteliv og shopping.

Lejligheden

Det er i hvert fald ikke plads, du kommer til at mangle på årets skiferie i Chalet Agnese. Denne lejlighed for 100 m2 og har plads til 8 personer. Lejligheden er indrettet med tre værelser. Et værelse med dobbeltseng og altan, to værelser med to enkeltsenge og en dobbelt sovesofa i stuen.

Udover værelserne er der et stort opholdsrum, indrettet med både køkken og stue. Her kan du både nyde et dejligt velfortjent måltid mad og hygge om aftenen, med et brætspil, en god bog eller en hjemmerystet drink. Fra opholdsrummet er der endnu en altan, hvor du kan sidde og nyde et koldt glas rosé, når skidagen er omme.

I lejligheden er der et fuldt udstyret køkken, så du selv kan hoppe i køkkenet og kokkerere om aftenen, hvis du har lyst til det. Psst.. ellers er der nogle restauranter lige rundt om hjørnet. Lejlighederne er velegnede til både familier eller grupper, der gerne vil være tæt på det hele, men samtidig ikke bo midt i centrum. Der er gratis wi-fi i Chalet Agnese, så du kan dele alle oplevelserne med vennerne hjemme i Danmark.

Værd at vide

Kommer du i bil til Livigno, kan du parkere ved lejligheden. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Der er både håndklæder, sengetøj og viskestykker inkluderet i lejligheden, så det behøver du ikke fylde kufferten med hjemme fra.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 10 m

Afstand til lift 10 m

Afstand til skibus 50 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

4-vær. lejlighed

Denne lejlighed på 100 m2 består af 3 soveværelser, køkken/alrum med sovesofa og badeværelse med bruseniche. Lejligheden har hele 2 altaner (fra det ene soveværelse og fra køkken/alrum).

Balkon - Sengelinned – Håndklæder - Kaffemaskine - Kogeplade – Mikrobølgeovn – TV - Wi-Fi

AccommodationTypes