Italien, Livigno

Chalet/Hytte

Chalet al Lago

Fakta

Om Chalet al Lago

Drømmer du om en skiferie i fantastiske Livigno denne vinter? Så læs med her - vi har nemlig fundet et Chalet der tilbyder lækre nye lejligheder 700 meter fra liften.

I den nordlige del af Livigno ligger Chalet al Lago som tilbyder fine lejligheder af god standard, som er indrettet med lige præcis det du behøver under din skiferie. Vil du bo i rolige omgivelser så det her stedet du skal vælge. Lejlighederne ligger i “starten” af Livigno, et stykke væk fra byens barer og natteliv.

Beliggenheden

Vi bliver nødt til at indrømme at Chalet al Lago ikke ligefrem ligger i hjertet af Livigno. Men det ligger heller ikke længere væk end, at en gåtur på ca. 15 minutter tager dig ind til byens gågade hvor der er et herligt udvalg af butikker, caféer og restauranter.

Fred og ro tæt på pisterne

Der er ca. 700 meter til nærmeste lift, hvilket måske kan føles en smule langt i skistøvler, men som sagt går skibussen altså direkte fra liften og stopper blot 50 meter fra lejligheden. Der ligger også gode indkøbsmuligheder i området og du finder nærmeste supermarked 500 meter fra lejligheden.

Det får du her

Vælger du Chalet al Lago får du fred og ro, en mindre gåtur fra centrum, samtidig med at piste og lift er indenfor overskuelig rækkevidde.

Til vandhundene

Er du en ægte vandhund, når du ikke står på ski? Så bør du besøge vandlandet Aqua Granda som bestemt er et besøg værd for familien, hvis der behøves en enkelt dags pause fra skiløbet eller blot en eftermiddag i de dejlige swimmingpools og saunaer.
Chalet al Lago er for hele familien og byder muligheder for enhver.
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i dejlige Livigno denne vinter!

Afstande

Afstand til piste 700 m

Afstand til lift 700 m

Afstand til centrum 800 m

Afstand til shopping 250 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Sengelinned Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Reception Ja

Skirum Ja

WiFi Ja


2-vær. Lejlighed

Lejligheder til maksimum 4 personer. Lejlighederne er indrettede med et soveværelse med dobbeltseng, et køkken/opholdsrum med opredning til to personer og et badeværelse.
Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

3-vær. Lejlighed

Lejlighed til maksimum 4 personer. Lejligheden er indrettet i to plan. På nederste plan finder I et soveværelse med dobbeltseng, et køkken/opholdsrum  og et badeværelse. På øverste plan finder I et lille soveværelse/hems med to enkeltsenge.
Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

3-vær. lejlighed m. 2 bad

Lejlighed til maksimum 6 personer. Lejligheden er indrettet i to plan. På nederste plan finder I et soveværelse med dobbeltseng, et køkken/opholdsrum og et badeværelse. På øverste plan finder I et soveværelse med en dobbeltseng og to enkeltsenge og et lille badeværelse. Denne lejlighed har balkon.
Balkon – Kogeplade - Opvaskemaskine – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Mini ovn - Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

4-vær. Lejlighed

Lejlighed til maksimum 8 personer. Lejligheden er indrettet i to plan. På nederste plan finder I et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et køkken/opholdsrum med opredning til to personer og et badeværelse. På øverste plan finder I et soveværelse med to enkeltsenge og et lille badeværelse.
Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Mini ovn - Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

4-vær. lejlighed (max. 6 pers.)

Lejlighed til maksimum 6 personer. Lejligheden er indrettet i to plan. På nederste plan finder I et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et køkken/opholdsrum og et badeværelse. På øverste plan finder I et soveværelse med to enkeltsenge og et lille badeværelse. Denne lejlighed har balkon.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes