Italien, Livigno

Chalet/Hytte

Chalet La Gualt

Fakta

Om Chalet La Gualt

Går du og drømmer om en skiferie til de italienske Alper? Så læs lige med her. Vi har nemlig fundet dejlige lejligheder tæt på det hele i skønne Livigno.

Vil du gerne opleve den autentiske atmosfære der kendetegner Italien og bo lidt væk fra den til tider meget turistede del af byen Livigno, så er det her stedet for dig. I den rolige bydel Forcola ligger Chalet La Gualt, der byder på dejlige og rummelige lejligheder. Huset oser af Italien og alt er holdt i ægte Italiensk stil. Alle lejligheder i ejendommen er indrettet med alt du måtte få brug for under din skiferie i Livigno.

Tæt på centrum

Når du bor i Chalet La Gault har du aldrig langt til Livigno's sprudlende byliv. Ikke langt fra ejendommen finder du alt hvad du har brug for. Der er således kun cirka 50 meter til den lokale købmand, hvor du kan få de nødvendige dagligvarer. Derudover har du også kun 400 meter til et større supermarked, og her finder du også et apotek, barer, restauranter og hyggelige forretninger. Da Livigno er et toldfrit område, er der masser af muligheder for at gøre en god handel i en af de mange hyggelige forretninger i den hyggelige bymidte under ferien.

Skiløbet

Nu til det vigtigste.. Skiløbet! Vælger du denne indkvartering kan du være en af de første oppe på pisterne om morgenen, da der tæt ved huset går en mindre lift som tager dig op i det store skiområde hver morgen. Du kan også tage skibussen, der stopper lige ved døren og kører dig til carossello 3000 gondolen. Så herfra har du de bedste forudsætninger for maksimal tid på pisterne i Livigno.Vi glæder os til at byde dig velkommen i Livigno! 

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 2400 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 10 m

Afstand til skileje 700 m

Værelset

Sengelinned Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

WiFi Ja


2-vær. Lejlighed

Lejlighed på ca. 40 m2 med skråvægge beliggende øverst i lejlighedskomplekset. Indrettet med et soveværelse, køkken/opholdsrum, og dusch/wc. Skråvæggene giver en hyggelig stemning i lejligheden, men tager til gengæld også lidt plads i højden til loftet. Faciliteter: Fryser, håndklæder, kogeplader, køleskab, mikroovn, ovn, sengelinned, tv
Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Fryser – Mikrobølgeovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. lejlighed (høj kælder)

Lejlighed på ca. 48 m2, indrettet med to soveværelser, køkken/opholdsrum og dusch/wc.
Sengelinned – Kogeplade – Fryser – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. lejlighed (max. 4 pers.)

Lejlighed på 48-52m2, indrettet med to soveværelser, køkken/opholdsrum og dusch/wc.
Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Fryser – Mikrobølgeovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. lejlighed (max. 5 pers.)

Lejlighed på 48-52m2, indrettet med to soveværelser, køkken/opholdsrum og dusch/wc.
Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Fryser – Mikrobølgeovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes